Dispozitiv de vibromasaj HYPERICE Venom Go

Venom Go de la Hyperice este un diispozitiv revoluționar care ofera masaj prin vibrație si incalzeste zona in care este aplicat, poate fi purtat cu versatilitate și permite o personalizare de neegalat. Alege dintre 9 combinații de căldură și vibrații pentru a calma durerile mușchilor într-o clipă.

24000-001-00
Pret:  

614,64 lei

 In stoc
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Dispozitiv de vibromasaj HYPERICE Venom Go primesti 61 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 61 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 18,30 lei.

Dispozitiv de vibromasaj HYPERICE Venom Go

Durată de viață a bateriei de până la 1 oră, în funcție de nivel. Nivelul 1 Căldură - Până la 1 oră Nivelul 2 Căldură - Până la 40 min. Nivelul 3 Căldură - Până la 30 min. Fiecare unitate vine cu 3 tampoane adezive pentru până la 20 de utilizări per tampon. Folosirea Venom Go pe pielea transpirată, cu loțiune sau uleiuri de corp va reduce mai rapid adezivitatea tampoanelor.

Podul Venom Go se conectează magnetic la pad-ul Venom Go pentru a crea una dintre cele mai inovatoare tehnologii Hyperice până în prezent, oferind un tratament versatil și puternic oriunde corpul dumneavoastră are cel mai mult nevoie de el. Venom Go vine cu 3 pad-uri care sunt complet reutilizabile de până la 20 de ori fiecare. Durata de viață a bateriei Venom Go atunci când funcționează la nivelul 1 de căldură poate dura până la 1 oră, când este funcționată la nivelul de căldură 3 și combinată cu vibrații, durata de viață a bateriei va dura până la 20 de minute.

Trei niveluri de tehnologie HyperHeat liniștitoare și trei modele de vibrații terapeutice se combină pentru a ameliora durerile și înțepenirea mușchilor și pentru a promova starea de bine de zi cu zi. Dispunând de butoane ușor de utilizat, conectivitate Bluetooth la aplicația Hyperice pentru a conecta mai multe dispozitive simultan și aprobarea TSA pentru bagaje de mână vă permite să vă deplasați mai bine oriunde și oriunde.

Venom Go aduce aceleași inovații pe care sportivii și pasionații de wellness de zi cu zi le-au iubit din linia Venom într-un purtabil care poate fi aplicat oriunde pe corp. Tratamentul de căldură și vibrații pentru a slăbi și relaxa stresul și tensiunea musculară nu a fost niciodată mai convenabil - magia lui Venom este gata să meargă oriunde.

Dispozitiv incalzire/vibratie HYPERICE Venom Go - caracteristici:

  • Greutate 0,09 kg
  • Dimensiune 11,93 x 8,6 x 2,54cm
  • Durata de viață a bateriei Până la 1 oră
  • Tehnologia HyperHeat 3 niveluri de căldură (Nivel 1, 105F (40C) / Nivelul 2, 109F (43C) / Nivelul 3, 113F (45C))
  • Vibrație 3 nivele de frecvență de vibrație
  • Aprobat de TSA Aprobat de TSA pentru bagaj de mână
  • Wrap din neopren + silicon Reglați potrivirea după bunul plac și curățați ușor după utilizare
  • Bluetooth activat la aplicația Hyperice pentru a conecta mai multe dispozitive și a regla ora.

Pachetul contine:

  • Aparatul Venom Go
  • Pad-uri Venom Go (3)
  • Cablu de incarcare USB
  • Garantie.
MarimeUniversala
Garantie24 luni
CuloareNegru
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs