Afisaj instrumente marine Garmin GNX 120, LCD 7" monocrom cu fundal negru

Afisaj instrumente marine Garmin GNX™ 120 proiectat pentru marinari serioși, care doresc calitate, precizie și integrare totală, acest instrument de înaltă precizie, format de 10 inci, cu strat intermediar din sticlă, creează un afisaj cu lizibilitate superioară pe timp de zi și noapte.

010-01395-00
Pret:  

4 699,00 lei

-300,00 lei

PRP: 4 999,00 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Afisaj instrumente marine Garmin GNX 120, LCD 7" monocrom cu fundal negru

Instrument marin performant

  • Afișaj LCD retroiluminat, de înaltă precizie, cu strat intermediar din sticlă, care nu se abureste
  • Caractere îngroșate (51 mm), cele mai mari cifre din clasa sa
  • Oferă datele necesare luării deciziilor în cunostintă de cauză
  • Afișează mai mult de 50 de parametri marini și de navigare pentru vânt, mare și condiția ambarcatiunii
  • Ecosistem integrat de navigație permite partajarea fără probleme a datelor de navigare între dispozitivele Garmin.

Proiectat pentru marinari serioși, care doresc calitate, precizie și integrare totală, acest instrument de înaltă precizie, format de 7 inch, cu strat intermediar din sticlă, creează un afisaj cu lizibilitate superioară pe timp de zi și noapte. Permite partajarea fără probleme a datelor de navigare între dispozitivele Garmin și este controlat de la o tastatură GNX compatibilă. Este ușor de configurat, calibrat și utilizat.

Lizibilitate superioară

Bucurați-vă de o lizibilitate superioară în toate condițiile, ziua și noaptea (iluminarea color de fundal nu este vizibilă în lumina zilei). Opțiunile pentru cifre albe sau color de 51 mm - cea mai mare dimensiune din clasa sa - vă permit să ajustați setarea de vizibilitate preferată pentru orice stare de iluminare. Garmin GNX 120 oferă are aspect deosebit, iar afișajul LCD monocrom cu contrast mare, invelit in sticlă, nu se abureste. Consumul redus de energie de 0,36 W lumină de zi fără iluminare de fundal și 0,4 W noaptea cu iluminare de fundal de nivel mediu este prietenos cu bateriile.

Personalizati-va profilul de utilizator

Profilele de utilizator complet personalizabile vă permit să configurați aspectul ecranului la setarea preferată. Cinci configurații de afișare sunt disponibile: o singură, dublă și triplă funcție, plus modurile Gauge și Graph, pentru a afișa date pentru mai mult de 50 de parametri marini importanți pentru condiții de vânt, mare și ale ambarcatiunii. Afișați datele din software-ul Expedition pe instrument folosind un USB Actisence NGT-1 N2K sau GND 10 (optional). Informațiile despre Adrena și SmartSkipper pot fi afișate și folosind GND 10.

Caracteristici tehnice:

Dimensiuni fizice181 x 115 x 17 mm (7.12'' x 4.53'' x .67'')
Dimensiune afişaj150 x 83 mm (6'' x 3.27'')
Tip afişajInverted LCD, monochrome
Greutate380 g (13.4 oz)
Rezistenţă la apăIPX7
Power consumption

0.36 W (day); 0.4 W (night)

Mounting optionsFlush
Glass bonded displayDa
Temperature rangeFrom 5° to 158°F (from -15° to 70°C)

Instrument Features

Auto-onda
User profilesda

Nota* pentru compatibilitate NMEA 0183: doar cand data este transferata prin NMEA 2000 de la alt intrument, fara conectare directa NMEA 0183.

Diagonala ecran7 inch
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs