Router DIGITAL YACHT 4G Connect Pro

Router DIGITAL YACHT 4G Connect Pro View larger

WhatsApp Share

Routerul 4G Connect este o soluție de acces la internet 4G (LTE) pentru a obține internet pentru barca dumneavoastră. Utilizează cea mai recentă tehnologie MIMO cu antene duble pentru acces rapid și pe distanță lungă și încorporează un router WiFi cu funcții complete, astfel încât mai multe dispozitive să se poată conecta fără fir.

ZDIG4GCPRO
Pret:  

4 700,00 lei

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 24 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Router DIGITAL YACHT 4G Connect Pro primesti 470 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 470 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 141,00 lei.

Router DIGITAL YACHT 4G Connect Pro

Routerul un port LAN cu fir și un port WAN – pentru conectarea la dispozitive WiFi de mare putere sau modemuri satelit. Modelul Pro este livrat cu două antene externe cu câștig ridicat pentru performanțe excepționale la distanță lungă și este soluția recomandată pentru utilizare pe linia de plutire.

4G Connect are o interfață ușor de utilizat și este deblocat, astfel încât utilizatorii sunt liberi să instaleze o cartelă SIM de date de la orice furnizor de telefonie mobilă pe care îl aleg. Cu toate acestea, în timpul testării noastre, am constatat că frecvențele mai joase utilizate de rețeaua Vodafone, împreună cu o alocație europeană competitivă pentru roaming de date, oferă cea mai bună soluție maritimă pentru iahtsmanul european de croazieră.

Operarea este simplă – porniți, conectați-vă la hotspot-ul WiFi protejat cu parolă pe care îl creează 4G Connect și dispozitivul dvs. este online pentru internet pentru barca dumneavoastră. Antena de amplificare WiFi a Digital Yacht poate fi, de asemenea, conectată la portul WAN pentru a alege între WiFi hotspot și conectivitate 4G. iKommunicate se poate conecta, de asemenea, la portul LAN, oferind date NMEA ambarcațiunii în rețeaua WiFi pentru utilizare cu aplicațiile de navigație.

Digital Yacht 4G Connect Pro - caracteristici:

  • Modem 4G/LTE de înaltă performanță pentru viteză și gamă excepționale cu retragere la 2G/3G
  • SIM deblocat pentru orice furnizor de rețea
  • Furnizat cu 2 x antene externe de înaltă performanță de 48 cm pentru viteză și rază optime
  • Kit de cablu LMR 200 cu pierderi reduse de 23 ft (7 m) inclus
  • Furnizat cu bază de punte pentru antene (așa cum se arată)
  • Modemul LTE Clasa 3 oferă o rază lungă de acțiune și viteze de până la 70 Mbps
  • Interfață Wifi pentru tablete și telefoane
  • Port Ethernet LAN pentru conectarea la interfața de navigare iKommunicate – permite ca datele NMEA 0183/2000 ambarcațiunii să fie disponibile în rețeaua wifi – ideal pentru navigarea prin smartphone și tabletă
  • Portul Ethernet WAN se poate conecta la satelit sau la un sistem wifi de mare putere WL510 pentru o soluție combinată LTE/WiFi hotspot
  • Funcționare la 12V DC cu un consum de energie <5W
  • Adaptor de bază opțional de 1” disponibil pentru antene
  • Ansambluri opționale LMR400 de 10 m și 20 m.
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs