Sistem audio marin FUSION Apollo WB670 Marine Entertainment Hideaway, stereo, 3 Zone, DSP

Noul Apollo WB670 moștenește inovațiile audio cheie și strălucirea tehnologică de la Apollo RA670, reproiectat într-un format compact, care economisește spațiu, conceput pentru a simplifica spațiul de bord la cârmă.

010-02346-00
Pret:  

2 646,00 lei

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Sistem audio marin FUSION Apollo WB670 Marine Entertainment Hideaway, stereo, 3 Zone, DSP primesti 264 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 264 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 79,20 lei.

Sistem audio marin FUSION Apollo WB670 Marine Entertainment Hideaway, stereo, 3 Zone, DSP

Caracteristicile cheie includ tehnologia digitală de procesare a semnalului Fusion, capacitățile îmbunătățite PartyBus™ -Network*, streaming audio Wi-Fi cu Apple AirPlay® 2*, actualizări de software over-the-air* și mai multe opțiuni sursă, inclusiv Optical Audio pentru conectarea la televizoare.

Apollo WB670 are, de asemenea, opțiuni de conectivitate îmbunătățite, oferindu-vă confort și flexibilitate atunci când controlați sistemul de divertisment. Puteți conecta o telecomandă cu fir Apollo ERX400 prin Ethernet pentru experiența completă a utilizatorului Apollo sau, alternativ, pentru un sistem mai eficient, puteți controla WB670 folosind doar un dispozitiv MFD Garmin prin NMEA 2000® sau Ethernet.

Surse: AM / FM / Bluetooth / Apple AirPlay 2* / Optical Audio In / USB / AUX / MTP / UPnP* / DAB + Ready (Necesită MS-DAB100A) / SiriusXM-Ready (Necesită SiriusXM Connect Vehicle Tuner).

* Disponibil atunci când Apollo WB670 este conectat printr-un cablu Ethernet la un router de rețea fără fir sau la o rețea stereo Apollo Series activată cu tehnologia Wi-Fi®.

Caracteristici:

Procesare digitală a semnalului (DSP): o experiență de ascultare superioară din punct de vedere tehnic simplificată, DSP-ul Fusion produce o calitate superioară a sunetului în fiecare mediu. Curbele de volum calculate precis, optimizate pentru urechea umană, asigură o calitate audio completă la fiecare nivel de volum, în timp ce limitatorul de avans anticipează un vârf al sunetului și reglează câștigul pentru a face distorsiunea, un lucru din trecut. Folosind informațiile de mediu și profilurile difuzoarelor Fusion proiectate acustic, puteți obține acum un sunet personalizat și optimizat pentru orice zonă a bărcii dvs., rezultând un sistem de divertisment perfect adaptat pentru reproducerea audio premium și programat pentru a vă proteja sistemul sezon după sezon.

Configurarea profilurilor DSP este simplă cu aplicația gratuită Fusion-Link. Cu doar câteva clicuri, puteți configura profilul DSP preconfigurat o singură dată și puteți reveni la bucurarea a ceea ce vă place pe apă, ascultând în același timp un sunet de înaltă calitate personalizat pentru urechi și mediu.

PartyBus™-Network*: Bucurați-vă de libertatea de alegere muzicală cu seria Apollo și PartyBus™ -Network de la Fusion. Am introdus o nouă experiență intuitivă a utilizatorului, care permite o navigare ușoară a întregii rețele audio a bărcii, făcând din controlul audio și al surselor o experiență perfectă. Funcționalitățile cheie includ:

  • Grupare stereo, vă permite să conectați mai multe stereo Apollo Series conectate la aceeași rețea și să redați aceeași sursă audio sincronizată pe toate stereo-urile. Se pot crea mai multe grupuri pentru o experiență de divertisment audio personalizată. Notă: sursele Apollo SRX400 nu sunt partajate în rețea.
  • Control volum, derulați prin zonele disponibile de pe barca dvs. și bucurați-vă de controlul volumului independent pentru a vă personaliza experiența de ascultare sau selectați TOATE volumul pentru a regla simultan un grup de stereo.
  • Power Options, vă permite să activați de la distanță orice stereo Apollo Series conectat de pe PartyBus-Network de la un alt stereo Apollo Series.
  • Home Zone, este zona fizică de la bordul ambarcațiunii unde este instalat stereo. După reglarea sunetului în altă zonă, stereo-ul va reveni implicit la controlul audio al zonei de acasă după o perioadă de inactivitate.

Notă: experiența utilizatorului poate fi modificată fără notificare prealabilă atunci când este lansată o nouă versiune de software.

Transmisie audio Wi-Fi cu Apple AirPlay 2*: Transmiteți fără probleme audio de înaltă calitate prin Apple AirPlay 2 prin Wi-Fi* de pe dispozitivul dvs. Apple compatibil la Apollo WB670. Apple AirPlay 2 are funcționalitatea adăugată de a putea transmite în flux o singură sursă audio de pe dispozitivul dvs. Apple compatibil la mai multe stereo marine Apollo Series conectate la aceeași rețea, cu control individual și global al volumului unităților principale.

Actualizări software over-the-air*: Seria Apollo este inteligent simplă și mereu actualizată, datorită actualizărilor software over-the-air disponibile de pe telefonul smartphone sau de pe dispozitivul compatibil prin intermediul aplicației gratuite Fusion-Link.

Mai multe opțiuni de sursă: Apollo WB670 oferă mai multe opțiuni de sursă, cu Bluetooth, UPnP, Audio optic, funcții SiriusXM avansate și radio DAB + disponibile, radio AM / FM, conexiuni AUX și USB gata la îndemână.

Design compact: conceput pentru a economisi spațiu la cârmă, modelul Apollo WB670 poate fi montat în locuri care nu se pot deplasa, cum ar fi dulapuri de depozitare, console de cârmă și alte compartimente ascunse.

True-Marine™ Designed and Engineered: Construit pe filozofia de proiectare True-Marine de la Fusion, Apollo WB670 a fost testat la un nivel ridicat pentru protecție împotriva ceații sărate, temperaturii, vibrațiilor și UV.

Fusion-Link™: Protocolul standard industrial pentru integrarea și controlul audio pe apă, Fusion-Link permite controlul divertismentului dvs. direct de pe afișaje marine multifuncționale partenere, dispozitive Apple sau Android compatibile prin intermediul aplicației Fusion-Link și ceasuri Garmin prin Fusion-Link Lite. Cu mai multe opțiuni de control, indiferent de ceea ce faceți pe barca dvs., puteți avea întotdeauna controlul asupra divertismentului audio.

Multi-Zone Technology™: Trei zone audio independente sunt disponibile pentru o experiență de ascultare personalizată pe ambarcațiunea dvs., fiecare cu controale de meniu localizate avansate, inclusiv limite de volum, denumirea zonei, dezactivarea zonelor și multe altele. Notă: Subwoofer-ul și ieșirile de gamă completă necesită o amplificare suplimentară.

Zone audio suplimentare: Până la șase zone audio independente sunt disponibile prin conectarea a două Apollo WB670 prin Ethernet la un router sau la un comutator Ethernet. Veți putea controla atât Apollo WB670 de la o singură telecomandă cu fir Apollo ERX400.

Specificatii tehnice FUSION Apollo WB670:

  • Surse AM / FM / Bluetooth / Apple AirPlay 2 / intrare optică digitală / USB audio / iPhone / iPod / AUX / UPnP / MTP / SiriusXM-Ready (numai SUA, necesită tuner de vehicul SiriusXM Connect opțional) / DAB + gata (disponibil în Europa și Numai Australia) Notă: SiriusXM și DAB + nu acceptă traficul și vremea.
  • Procesarea semnalului digital (DSP) Da
  • Profiluri difuzoare, subwoofer și amplificatoare Fusion preconfigurate prin DSP Da
  • Control Fusion-Link (fără fir) Da
  • PartyBus-Network Technology Da (recepție și difuzare - prin cablu sau fără fir * când Apollo WB670 este integrat cu un router de rețea fără fir sau rețea stereo Apollo Series activată cu tehnologie Wi-Fi)
  • Tehnologie fără fir Bluetooth Streaming audio Bluetooth, control muzical (prin dispozitive compatibile cu protocoalele Bluetooth A2DP / AVRCP 1.3)
  • SiriusXM-Ready Da
  • Wi-Fi Da* (*atunci când este integrat cu un router de rețea fără fir sau o rețea stereo Apollo Series activată cu tehnologia Wi-Fi)
    Tehnologia ANT Da
  • NMEA 2000 (Control prin MFD - Fusion-Link) Da
  • Funcționează cu telecomandele ERX / NRX Da, telecomanda NRX necesită piese suplimentare (vă rugăm să consultați manualul proprietarului pentru mai multe detalii)
  • Intrare optică 1 x Intrare optică digitală (SPDIF)
  • Amplificator intern Clasa-D
  • Putere nominală de ieșire (4 Ohm) 26 W rms x 4 @ 14,4 V intrare <10% THD
  • Putere nominală de ieșire (2 Ohm) 43 W rms x 4 @ 14,4 V intrare <10% THD
  • Putere maxima 280W max
  • Intrări auxiliare 1 x intrare RCA (AUX)
  • Ethernet Un port Ethernet
  • Port USB 2.0 Un port USB 2.0 (pentru încărcare telefon / redare media)
  • SiriusXM Un port SiriusXM (necesită un tuner opțional pentru vehicul SiriusXM Connect, nu acceptă traficul și vremea)
  • Radio AM / FM Un port pentru conector antenă Motorola
  • Canale difuzoare 4 x canale, 1 pereche pe zonă (amplificatorul intern zona 1 și 2 / zona 3 necesită amplificare externă)
  • Pre-Out RCA (stânga, dreapta și subwoofer) 3 zone (1 x L + R per zonă, 1 x Sub per zonă - Toate necesită amplificare externă)
  • Tensiune de operare +10,8 - 16V c.c.
  • Este necesar modulul DAB + Ready Fusion DAB + (vândut separat). Disponibil numai acolo unde este acceptată transmisia DAB sau DAB +
  • Actualizări software Actualizări software over-the-air * prin aplicația gratuită Fusion-Link sau USB (* când Apollo WB670 este integrat cu un router de rețea fără fir sau rețeaua stereo Apollo Series activată cu tehnologie Wi-Fi)
  • Dimensiuni fizice: lățime x înălțime x adâncime 130 mm x 130 mm x 55 mm [5-1 / 8 "x 5-1 / 8" x 2-3 / 16 "].

Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs