Sistem audio marin FUSION MS-RA210, stereo, Bluetooth, DSP

Fusion MS-RA210 este un echipament stereo marin compact conceput pentru a oferi o experiență de divertisment audio de calitate pe apă. MS-RA210 prezintă estetica noului design Fusion și tehnologia revoluționară de procesare digitală a semnalului (DSP) pentru o ascultare optimizată în orice mediu.

010-02250-00
Pret:  

2 250,00 lei

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Sistem audio marin FUSION MS-RA210, stereo, Bluetooth, DSP primesti 225 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 225 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 67,50 lei.

Sistem audio marin FUSION MS-RA210, stereo, Bluetooth, DSP

Designul elegant, cu opțiunea de a monta stereo-ul cu un finisaj convențional la culoare sau de a-l integra plat asigură un finisaj atrăgător din punct de vedere vizual al tabloului tău, făcând din MS-RA210 un plus elegant pentru nava ta.

Caracteristici:

Design estetic cu aspect nou: MS-RA210 are un ecran LCD strălucitor, de 2,7", lipit optic, color, care este încorporat într-o față neagră pentru o vizibilitate mai bună și un stil îmbunătățit, care complementeaza celelalte electronice și MFD-uri pentru o instalare ordonată, uniformă și elegantă.

Procesare digitală a semnalului (DSP): o experiență de ascultare superioară din punct de vedere tehnic simplificată, DSP-ul Fusion produce o calitate superioară a sunetului în fiecare mediu, la fiecare nivel de volum. Puterea constă în optimizarea și procesarea în timp real a semnalului audio asociat cu tehnologia revoluționară încorporată în produsele noastre. Cipul DSP încorporat monitorizează redarea muzicii și reglează curbele de sunet pentru un sunet de calitate la fiecare nivel de volum, în timp ce limitatorul de avans anticipează un vârf al sunetului și reglează câștigul pentru a face distorsiunea, un lucru din trecut. Folosind informații de mediu și difuzoare, subwoofer și amplificatoare Fusion proiectate acustic, vă puteți bucura de sunet personalizat și optimizat în orice zonă a bărcii dvs.

Configurarea profilurilor DSP este simplificată cu aplicația gratuită Fusion-Link™. Cu doar câteva atingeri, puteți configura o singură dată profilul DSP preconfigurat și puteți reveni la bucurarea a ceea ce vă place pe apă, ascultând în același timp un sunet de înaltă calitate personalizat pentru urechi și mediu.

Opțiuni multiple de sursă disponibile: MS-RA210 oferă mai multe opțiuni de sursă, cu Bluetooth, radio AM / FM, iPhone / iPod, MTP, SiriusXM și radio DAB + disponibile, conexiuni USB și AUX gata la îndemână.

Protecție la intrare IPX6 și IPX7: Proiectat și proiectat pentru mediul marin dur, MS-RA210 are un panou frontal impresionant IPX6 și IPX7 rezistent la apă (atunci când este montat corect) construit pentru a funcționa și a rezista la bord.

Fusion-Link™: Protocolul standard industrial pentru integrarea și controlul audio pe apă, Fusion-Link permite controlul divertismentului dvs. direct de pe afișaje multifuncționale partenere, dispozitive Apple sau Android compatibile prin aplicația Fusion-Link și ceasuri Garmin prin Fusion-Link Lite. Cu mai multe opțiuni de control, indiferent de ceea ce faceți pe barca dvs., puteți avea întotdeauna controlul asupra divertismentului audio.

Tehnologie Multi-Zone™: Două zone audio independente sunt disponibile pentru o experiență de ascultare personalizată pe vasul dvs., fiecare cu controale avansate de meniu localizate, inclusiv limite de volum, denumirea zonei, dezactivarea zonelor și multe altele. Notă: Subwoofer-ul și ieșirile de gamă completă necesită amplificare suplimentară.

Amplificator de clasă D (impedanță minimă de 4 Ohm): Amplificatorul de clasă D încorporat oferă o eficiență mai mare, ceea ce înseamnă că vă puteți asculta muzica la niveluri de volum mai mari pentru mai mult timp, fără a vă face griji cu privire la consumul bateriei.

Design compact cu mai multe opțiuni de montare: Designul compact al MS-RA210 permite mai multe opțiuni de instalare, inclusiv un finisaj convențional de montare încastrată sau integrarea acestuia în tabloul de bord cu un finisaj plat. MS-RA210 este adaptabil utilizând setul opțional de modernizare stereo (010-12829-03), facilitând obținerea unui stereo marin de calitate la bord.

Specificatii tehnice FUSION MS-RA210:

  • Afișaj LCD color de 2,7", legat optic
  • Surse AM / FM / Bluetooth / USB audio / iPhone / iPod / AUX / MTP / SiriusXM-Ready (numai SUA, necesită SiriusXM Connect Vehicle Tuner opțional) / DAB + gata (disponibil numai în Europa și Australia) Notă: SiriusXM și DAB + nu susține traficul sau vremea.
  • Procesarea semnalului digital (DSP) Da
  • Profiluri difuzoare, subwoofer și amplificatoare Fusion preconfigurate prin DSP Da
  • Control Fusion-Link (fără fir) Da
  • Tehnologie fără fir Bluetooth Streaming audio Bluetooth, control muzical (prin dispozitive compatibile cu protocoalele Bluetooth A2DP / AVRCP 1.3)
  • SiriusXM-Ready Da
  • Tehnologie ANT® Da
  • NMEA 2000® (Control prin MFD - Fusion-Link) Da
  • Funcționează cu telecomenzi NRX Da
  • Se potrivește cu decupaj DIN Da - necesită placa adaptorului
  • Rezistența la apă (rating IP) IPX6 și IPX7 de pe panoul frontal atunci când sunt instalate corect
  • Amplificator intern Clasa-D (impedanță minimă de 4 Ohm)
  • Putere maxima 200 W max
  • Interfață utilizator în mai multe limbi Bulgară / Chineză (simplificată) / Chineză (tradițională) / croată / cehă / daneză / olandeză / engleză / finlandeză / franceză / germană / greacă / italiană / japoneză / coreeană / norvegiană / poloneză / portugheză (BR) / Portugheză (PT) / slovenă / spaniolă / suedeză / thailandeză / turcă
  • Intrări auxiliare 1 x intrare RCA (AUX)
  • Port USB 2.0 Un port USB 2.0 (pentru încărcare telefon / redare media)
  • SiriusXM Un port SiriusXM (necesită un tuner opțional pentru vehicul SiriusXM Connect, nu acceptă traficul și vremea)
  • Radio AM / FM Un port pentru conector antenă Motorola
  • Canale difuzoare 2 x canale, 1 pereche pe zonă (2 zone amplificate)
  • Pre-Out RCA (stânga, dreapta și subwoofer) 2 zone (1 x L + R per zonă, 1 x Sub per zonă - Toate necesită amplificare externă)
  • Tensiune de operare + 10.8V - 16V DC
  • Este necesar modulul DAB + Ready Fusion DAB + (vândut separat). Disponibil numai acolo unde este acceptată transmisia DAB sau DAB +
  • Actualizări software disponibile prin USB - din aplicația Fusion-Link de pe un telefon conectat prin USB sau de pe o unitate flash USB.
  • Dimensiuni fizice: lățime x înălțime x adâncime (inclusiv codificatorul de volum) 157 mm x 68 mm x 126,6 mm [6-3 / 16 "x 2-11 / 16" x 5 "]
  • Dimensiuni de montare: lățime x înălțime x adâncime 135 mm x 52 mm x 107,6 mm [5-5 / 16 "x 2-1 / 16" x 4-1 / 4"].
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs