Pachet sonar Garmin STRIKER™ 5 pentru pescuitul la copcă

Detectorul de peşti Garmin STRIKER 5 cu geantă portabilă este perfect pentru pescuitul la copcă sau de pe pontoane. GPS-ul integrat, de înaltă sensibilitate, vă permite să marcaţi cele mai bune locuri pentru pescuit şi să reveniţi la acestea.

010-01552-11
Pret:  

2 332,85 lei

-3%

PRP: 2 405,00 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Pachet sonar Garmin STRIKER™ 5 pentru pescuitul la copcă

Puteţi, de asemenea, distribui punctele de referinţă şi traseele preferate către alte combinaţii de dispozitive STRIKER şi echoMAP™. Pe lângă traductorul Garmin CHIRP pentru pescuit la copcă, dispozitivul include un indicator luminos integrat. Include o geantă de transport, o baterie reîncărcabilă şi un încărcător inteligent un traductor, o plută şi un suport de montare înclinabil/pivotant.

Profitaţi de claritatea CHIRP

STRIKER 5 include un traductor Garmin CHIRP pentru pescuitul la copcă. Proiectat pentru pescuitul la copcă, acesta oferă o definiţie clară a fundului apei, sub gheaţă, precum şi arcade de peşti clare, largi şi bine definite, cu o excelentă separare a ţintei. Fasciculul larg (cu un unghi al conului de până la 24 de grade) oferă suprafeţe mari de acoperire în apă. Lărgimea fasciculului poate fi reglată, permiţând pescarilor să modifice în mod dinamic fasciculul de la 24 la 16 grade. Include un sonar tradiţional CHIRP cu frecvenţe înalte şi acoperie largă (150-240 kHz) şi putere nominală de 250 W. Forma şi lărgimile fasciculului acestui au fost optimizate pentru pescuitul la copcă, iar dispozitivul include un cablu de silicon care rămâne flexibil chiar şi în iernile grele. În loc să trimită o singură frecvenţă, CHIRP emite frecvenţe în mod continuu, de la cele mici la cele înalte, iar apoi, la revenirea acestora, le interpretează separat. Deoarece frecvenţele oferă o gamă mai largă de informaţii, tehnologia sonarelor CHIRP poate crea arcade de peşti mai clare, cu o separare mai bună a ţintei.

Marcaţi locaţiile preferate folosind GPS-ul de înaltă sensibilitate

Spre deosebire de detectoarele de peşti obişnuite, detectoarele STRIKER au integrat un sistem GPS de înaltă sensibilitate, care permite localizarea rapidă şi precisă a poziţiei curente, precum şi menţinerea locaţiei GPS oriunde aţi ajunge pe un lac. În plus, acestea vă permit să marcaţi locurile unde peştele muşcă şi să reveniţi la acestea în viitor. Puteţi, de asemenea, marca alte locaţii de pe lac. Este suficient să urmaţi traseul marcat pe ecran pentru a reveni la acestea oricând doriţi.

Navigaţi cu uşurinţă folosind harta cu puncte de referinţă

Deoarece detectoarele de peşti din seria STRIKER sunt dotate cu GPS de înaltă sensibilitate, vă puteţi vedea poziţia în raport cu punctele de referinţă marcate. Utilizaţi harta cu puncte de referinţă pentru a vizualiza, marca şi găsi cu uşurinţă locuri precum lemnele uscate sau buturugile. Aceasta este, de asemenea, un instrument excelent atunci când doriţi să găsiţi calea către cele mai productive copci.

Pescuţi pe verticală cu indicatorul luminos integrat

STRIKER vă oferă un detector de peşti şi un indicator luminos într-o singură unitate. Ori de câte ori pescuiţi staţionar, de exemplu la copcă sau atunci când pescuiţi la dandinetă, indicatorul luminos integrat vă va indica fundul apei, starea acestuia (solid sau mâlos), dandineta sau nada îngreunată şi adâncimea la care se află peşte atunci când acesta traversează fasciculul sonarului. Puteţi chiar urmări dandineta atunci când aceasta este ridicată şi eliberată şi puteţi vedea dacă peştele se apropie sau se îndepărtează de aceasta.

Luaţi detectorul de peşti oriunde cu dvs.

Kitul portabil inclus vă protejează detectorul de peşti STRIKER 5 cu GPS şi permit transportarea acestuia, fiind ideal pentru pescuitul la copcă sau de pe pontoane. Acesta include o baterie reîncărcabilă etanşă cu încărcător, un sistem integrat de control şi depozitare a cablului traductorului şi o plută.

Adăugaţi un sonar de scanare Garmin ClearVü

Pentru pescuitul în sezonul cald, adăugaţi capabilităţile sonarului de scanare CHIRP ClearVü la kitul dvs. de pescuit la copcă STRIKER 5. Pentru sonarul de scanare CHIRP ClearVü, adăugaţi traductorul opţional Garmin GT20 cu CHIRP (77/200 kHz); putere emiţător (500 W RMS)/(2.400 W de la vârf la vârf) cu CHIRP ClearVü de 455/800 kHz (putere de 300 W), comercializat separat. Pentru CHIRP de înaltă performanţă, achiziţionaţi un traductor GT22 sau GT23 (fiecare dintre acestea fiind comercializat separat).

Detector de peşti cu GPS şi kit portabil

  • Detector color de peşti, uşor de utilizat, de 5 inci, cu GPS integrat de înaltă sensibilitate şi traductor de pescuit la copcă Garmin CHIRP
  • Geanta portabilă este perfectă pentru pescuitul la copcă
  • Găsiţi peştii, apoi marcaţi-vă locurile preferate şi reveniţi la acestea oricând doriţi
  • Include traductorul CHIRP din plastic Garmin GT8HW-IF cu frecvenţe înalte şi acoperire largă (150-240 kHz, 250W), pentru pescuit la copcă
  • Pentru capabilităţi de sonar de scanare CHIRP ClearVü, adăugaţi traductorul opţional Garmin GT20 cu CHIRP (77/200 kHz)
Dimensiuni fizice91,6 x 150,8 x 42,8 mm (3,6 inci x 5,9 inci x 1,6 inci)
Dimensiune afişaj4,9 x 7,3 cm (1,9 inci x 2,9 inci); diagonală de 8,7 cm (3,5 inci)
Rezoluţie afişaj480 x 320 pixeli
Tip afişajHVGA color
Greutate230 g (8,1 oz)
Rezistenţă la apăIPX7
Putere de transmisie200 W (RMS)

Sonar Features & Specifications

Sonar cu frecvenţă dublă (50/200 kHz)
Sonar (77/200 kHz) cu fascicul dublu
Frecvenţe suportate

Tradiţional: 50/77/200 kHz

CHIRP (medii şi înalte)

Adâncime maximă1.600 ft apă dulce*, 750 ft apă sărată*
Blocare ecran până la fundul apei (arată imaginile de la fundul apei în sus)
Grafic şi jurnal cu temperatura apei

Fishfinder Features

Zoom ecran divizat
Ultrascroll® (afişează peştii ţintă la viteze mari ale bărcii)
ID simbol peşti (ajută la identificarea peştilor ţintă)
Tehnologie AutoGain (minimizează interferenţele, maximizează ţintele)
Linie ajustabilă adâncime (măsoară adâncimea la care se află obiectele subacvatice)
A-scope (afişare în timp real a peştilor care trec prin fasciculul traductorului)
Senzor al temperaturii apei inclus

Suplimentar

  • Suport de montare înclinabil/pivotant
  • GPS integrat
  • Funcţie de marcare a punctelor de referinţă
  • Curs peste sol (COG).

Pachetul contine:

  • STRIKER™ 5dv
  • Traductor GT8HW-IF pentru pescuitul la copcă
  • Geantă de transport
  • Baterie reîncărcabilă
  • Încărcător inteligent
  • Plută
  • Suport de montare înclinabil/pivotant.
GPS incorporatDa
Diagonala ecran5 inch
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs