Video baby monitor MOTOROLA VM34 Connect cu ecran 4.3"

Monitorul pentru cameră de monitorizare copii vine cu o cameră care vă va oferi o vedere de ansamblu a întregii încăperi. Acest monitor video pentru copii vă permite să rămâneți conectat cu micuțul dvs.

PNI-VM34
Pret:  

749,70 lei

 In stoc
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Video baby monitor MOTOROLA VM34 Connect cu ecran 4.3" primesti 74 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 74 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 22,20 lei.

Video baby monitor MOTOROLA VM34 Connect cu ecran 4.3"

CAMERA DE INTERIOR CU TELECOMANDĂ: Monitorul pentru cameră de monitorizare copii vine cu o cameră care vă va oferi o vedere de ansamblu a întregii încăperi. Acest monitor video pentru copii vă permite să rămâneți conectat cu micuțul dvs.
    
MONITOR PENTRU BEBE CU RAZA LUNGĂ: Acest monitor pentru bebeluși vă permite să reglați unghiul de vizualizare pentru a deplasa, înclina sau mări de la distanță această cameră interioară, utilizând unitatea parentală convenabilă pentru baby cam folosind tehnologia wireless FHSS de 2,4 GHz. Durata de viață a bateriei: afișaj = 2,5 ore.
    
MONITOR VIDEO BEBE CU CU CAMERA ȘI AUDIO: Vizualizați, ascultați și comunicați cu ușurință prin fluxul video live al camerei bebelușului dvs. pe ecranul color LCD de 4,3 inchi al unității pentru părinți. Chiar și pe timp de noapte, camera cu infraroșu de vedere nocturnă oferă un flux video clar.
 
COMUNICARE CU 2 CĂI: Ideal pentru a-ți liniști micuțul în timp ce acesta adoarme în creșă, monitorul nostru acționează ca un sistem de interfon cu două căi, permițându-ți să vorbești cu îngerul tău prețios cu cuvintele tale liniștitoare cu difuzoarele încorporate ale camerei.
    
CARACTERISTICI SPECIALE DE SUNET: Această cameră pentru monitor pentru bebeluși include un microfon de înaltă sensibilitate care poate capta cele mai mici sunete pentru a vă alerta odată ce bebelușul începe să plângă. Sunt incluse un sortiment de cântece de leagăn cu muzică liniştitoare pentru a ajuta copilul să doarmă.
    
NU ESTE NECESAR WI-FI: Acesta este un monitor video pentru copii care nu necesita Wi-Fi. Video și audio sunt transmise folosind FHSS avansat de 2,4 GHz, o tehnologie sigură și criptată, care acționează ca însoțitorul atent și dedicat al bebelușului tău. Acest lucru vă asigură că sunteți singurul care vă poate vedea și auzi copilul. Nu se utilizează Wi-Fi sau aplicație pentru funcționare, oferind simplitate și liniște sufletească.
    
MONITORIZAREA TEMPERATURII: Află dacă temperatura camerei in care se afla micuțului tău este prea ridicată sau prea scazuta.

Diagonala ecran4.3 inch
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs