Odorizant auto BASEUS Paddle, Argintiu

Odorizant auto BASEUS Paddle, Argintiu View larger

WhatsApp Share

Baseus Margaret Paddle este un odorizant pentru masina cu un parfum placut de lunga durata.Este sigur pentru sanatatea ta si datorita posibilitatii de a-l monta pe grila de ventilatie nu iti va distrage atentia in timpul condusului.

SUXUN-BP0S
Pret:  

24,99 lei

 In stoc
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Odorizant auto BASEUS Paddle, Argintiu primesti 2 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 2 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 0,60 lei.

Odorizant auto BASEUS Paddle, Argintiu

Baseus Margaret Paddleeste un odorizant pentru masina cu un parfum placut de lunga durata.Este sigur pentru sanatatea ta si datorita posibilitatii de a-l monta pe grila de ventilatie nu iti va distrage atentia in timpul condusului.

Odorizant auto Baseus Paddle
Odorizantul unic Baseus nu numai ca are un parfum placut, dar arata si grozav. Este sigur pentru sanatatea ta si datorita posibilitatii de a-l monta pe grila de ventilatie nu iti va distrage atentia in timpul condusului.

Nu este daunator sanatatii
Odorizantul nu contine substante nocive si toxice, deci este pe deplin sigur chiar si pentru femeile insarcinate, copii si bebelusi.

Design unic
Odorizantul Baseus se remarca cu siguranta fata de odorizantele tipice, deoarece a fost conceput pentru a se potrivi in interiorul oricarei masini. Deoarece arata ca o parte din interiorul masinii si nu ca un odorizant, nu va va distrage atentia in timp ce conduceti. Este extrem de elegant si solid, asa ca se va potrivi cu siguranta in interiorul oricarei masini.

Acoperire cu silicon
Stratul de silicon de pe suportul pentru odorizant nu va deteriora sau zgaria grila de ventilatie.

Mai mult decat un odorizant
Cu odorizantul Baseus, nu numai ca masina ta va avea un parfum frumos, dar si toti pasagerii din masina se vor putea relaxa, simti improspatarea si vor crea o atmosfera placuta pentru tine.

Setul contine 6 arome inlocuibile (3xColon, 2xMarine, 1xGardenia)

Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs