Suport stand BASEUS Literary Youth pentru tableta/telefon Negru

Suport stand BASEUS Literary Youth pentru tableta/telefon Negru View larger

WhatsApp Share

Suportul de birou Baseus Literary Youth pentru telefon sau tableta este realizat din aliaj de aluminiu acoperit pe suprafetele de contact cu silicon ce nu permite alunecarea.

SUWY-01
Pret:  

46,41 lei

 In stoc
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Suport stand BASEUS Literary Youth pentru tableta/telefon Negru primesti 4 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 4 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 1,20 lei.

    Suport stand BASEUS Literary Youth pentru tableta/telefon Negru

    Suport Birou Baseus Literary Youth
    Suportul de birou Baseus Literary Youth pentru telefon sau tableta este realizat din aliaj de aluminiu acoperit pe suprafetele de contact cu silicon ce nu permite alunecarea.

    Pe piciorul acestuia se regaseste un suport de silicon in care se poate prinde cablul de incarcare al dispozitivului dvs, prevenind astfel incurcarea sau caderea telefonului de pe suport.

    Multifunctional
    Acest suport ajuta la pastrarea unei pozitii corecte atunci cand doriti sa vizualizati un film, sa lucrati sau alte activitati ce solicita o pozitie a corpului incomoda. Baza suportului poate servi si ca o tavita unde va puteti lasa castile, cheile, stick-ul USB sau alte obiecte practice de mici dimensiuni.

    Siguranta superioara
    Pe partea de contact cu biroul are suprafete din silicon ce nu permit alunecarea si asigura stabilitate telefonului sau tabletei chiar si cand tastati.

    Compatibilitate universala
    Suportul este universal pentru diverse dimensiuni de tablete, iPad si smartphone-uri. Datorita acestui lucru, aveti nevoie de un singur suport pentru toate dispozitivele mobile din casa dvs.
    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs