Incarcator wireless magnetic ANKER MagGo 3in1, 15W, Qi2, pentru iPhone 15/14/13, AirPods Pro, Apple

Incarcator wireless magnetic ANKER MagGo 3in1, 15W, Qi2, pentru iPhone 15/14/13, AirPods Pro, Apple View larger

WhatsApp Share

Cufundati-va intr-o experienta de incarcare superioara cu o putere de 15 W, garantata de certificarea Qi2 si compatibilitatea MagSafe pentru o incarcare rapida, sigura si eficienta de fiecare data.

B25M3321
Pret:  

489,00 lei

 In stoc
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Incarcator wireless magnetic ANKER MagGo 3in1, 15W, Qi2, pentru iPhone 15/14/13, AirPods Pro, Apple primesti 48 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 48 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 14,40 lei.

    Incarcator wireless magnetic ANKER MagGo 3in1, 15W, Qi2, pentru iPhone 15/14/13, AirPods Pro, Apple

    Incarcare ultra-rapida de 15 W
    Cufundati-va intr-o experienta de incarcare superioara cu o putere de 15 W, garantata de certificarea Qi2 si compatibilitatea MagSafe pentru o incarcare rapida, sigura si eficienta de fiecare data.

    Incarcare pentru mai multe dispozitive
    Bucurati-va un design placut din punct de vedere estetic si o spatiere precisa cu o structura inovatoare „de tip arbore”, permitand incarcarea simultana fara intreruperi a iPhone-ului, Apple Watch-urilor si AirPod-urilor.

    Avantaj de incarcare rapida
    Incarcati-va Apple Watch Series 9 la 48% in doar 30 de minute datorita certificarii MFW. Incarcare mult mai rapida si pastreaza dispozitivele in functiune peste noapte. (Nota: pentru incarcare optima, utilizati incarcatorul de perete USB-C PD de 40 W furnizat.)

    Siguranta pe primul loc
    Bazati-va pe tehnologia proprie ActiveShield de la Anker, care monitorizeaza temperaturile de peste 3.000.000 de ori pe zi pentru a asigura cea mai sigura incarcare.

    Ce se afla in cutie
    Incarcator fara fir Anker MagGo (suport 3 in 1), incarcator USB-C de 40 W, cablu USB-C la USB-C de 1,5 m (5 ft), ghid de bun venit.

    Intrebari frecvente si raspunsuri

    1. Este incarcatorul wireless compatibil cu telefoanele Android si poate o carcasa pentru telefon sa afecteze incarcarea?
    Acest incarcator wireless este conceput exclusiv pentru iPhone-uri care accepta incarcarea wireless magnetica, incepand cu iPhone 12 si modelele ulterioare. Carcasele cu grosimea de peste 2,5 mm sau care sunt nemagnetice pot reduce eficienta incarcarii si nu sunt recomandate.

    2. Exista un adaptor recomandat de utilizat cu produsul pentru incarcarea fara fir?
    Pentru o incarcare optima, un adaptor original de 40 W Power Delivery este inclus cu produsul nostru. Daca utilizati un adaptor terta parte, va recomandam sa selectati unul care accepta o iesire de 30 W sau mai mare cu protocolul PD pentru a asigura o viteza de incarcare adecvata.

    3. Ceasul meu nu ramane stabil in timpul incarcarii. Ce pot face?
    Pentru a asigura stabilitatea in timp ce incarcati Apple Watch, va rugam sa utilizati autocolantul inclus. Acest lucru nu va afecta performanta de incarcare.

    4. Sectiunile de incarcare a telefonului si a ceasului sunt reglabile?
    Modulele de incarcare pentru telefon si ceas sunt fixate in pozitie pentru a asigura eficienta si stabilitate maxima; nu se regleaza pentru inclinare sau rotatie.

    5. Este produsul sigur de utilizat atunci cand devine cald/fierbinte?
    Este normal ca incarcarea wireless sa se incalzeasca usor, mai ales in timpul utilizarii intensive, cum ar fi jocurile lungi sau sesiunile de streaming. Cu toate acestea, respecta standardele internationale de siguranta, inclusiv EN 62368-1 si IEC 62368-1, asigurand o utilizare in siguranta.

    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs