Suport auto BASEUS Mr Hui Gravity, Rotire 360 grade, Argintiu

Suport auto BASEUS Mr Hui Gravity, Rotire 360 grade, Argintiu View larger

WhatsApp Share

Baseus Mr Hui Gravityeste un suport auto cu mecanism de prindere gravitationala care garanteaza stabilizarea completa a dispozitivului, chiar si pe drumuri denivelate, asigurandu-i siguranta si protectia impotriva caderii.Compatibil cu telefoane cu diagonala intre 4.7 - 6.5".

SUYL-HU0S
Pret:  

34,51 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Suport auto BASEUS Mr Hui Gravity, Rotire 360 grade, Argintiu primesti 3 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 3 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 0,90 lei.

Suport auto BASEUS Mr Hui Gravity, Rotire 360 grade, Argintiu

Baseus Mr Hui Gravityeste un suport auto cu mecanism de prindere gravitationala care garanteaza stabilizarea completa a dispozitivului, chiar si pe drumuri denivelate, asigurandu-i siguranta si protectia impotriva caderii.

Compatibil cu telefoane cu diagonala intre 4.7 - 6.5".

Mecanism de prindere gravitationala
Va permite sa operati cu usurinta dispozitivul cu o singura mana, sporind siguranta si confortul in timpul mersului.

Ajustare la 360 de grade
Ofera flexibilitate cuprinzatoare a unghiului de vizualizare, permitand soferilor sa ajusteze pozitia telefonului pentru a se potrivi preferintelor individuale.

Design triunghiular
Garanteaza stabilizarea completa a dispozitivului, chiar si pe drumuri denivelate, asigurandu-i siguranta si protectia impotriva caderii.

Finisaj de inalta calitate
Materialele de cea mai inalta calitate utilizate pentru a produce manerul asigura durabilitatea si rezistenta acestuia pentru utilizarea de zi cu zi.

Instalare sigura
Locatia de pe orificiul de ventilatie este conceputa pentru a nu distrage atentia soferului sau a impiedica vederea, sporind astfel siguranta la conducere.

Protectie impotriva zgarieturilor
Bratele finisate cu silicon flexibil protejeaza atat telefonul, cat si orificiul de ventilatie impotriva zgarieturilor.

Decuparea portului de incarcare
Va permite sa conectati cu usurinta incarcatorul la telefon, chiar si atunci cand utilizati suportul, permitandu-va sa va incarcati dispozitivul in timp ce conduceti.

Functionare fara probleme
Datorita utilizarii tehnologiei gravitationale avansate, suportul nostru elimina necesitatea de a regla manual telefonul. Accesoriul se strange automat ca raspuns la greutatea dispozitivului plasat in el, ceea ce permite instalarea rapida si usoara a telefonului fara a fi nevoie de ajustari suplimentare.

Utilizare intuitiva
Scoaterea telefonului este extrem de simpla - doar ridicati-l, ceea ce va permite sa utilizati suportul fara probleme, fara a fi nevoie de o manipulare suplimentara de fiecare data cand luati telefonul sau il puneti jos.

Protectia telefonului
Punctul de contact dintre suport si telefon este echipat cu un tampon moale din silicon, care asigura cel mai inalt nivel de protectie a dispozitivului impotriva zgarieturilor sau a altor deteriorari, fara a afecta stabilitatea acestuia.

"

CuloareNegru
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs