Incarcator auto wireless ANKER MagGo, 15W, pentru iPhone 14/15, Negru

Incarcator auto wireless ANKER MagGo, 15W, pentru iPhone 14/15, Negru View larger

WhatsApp Share

Incarcator auto wireless Anker MagGocu putere de 15 W, ofera viteze de incarcare fara fir de neegalat, alimentand un iPhone 15 Pro la 20% in doar 16 minute.

B2932G11
Pret:  

439,00 lei

 In stoc
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Incarcator auto wireless ANKER MagGo, 15W, pentru iPhone 14/15, Negru primesti 43 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 43 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 12,90 lei.

Incarcator auto wireless ANKER MagGo, 15W, pentru iPhone 14/15, Negru

Incarcator auto wireless Anker MagGocu putere de 15 W, ofera viteze de incarcare fara fir de neegalat, alimentand un iPhone 15 Pro la 20% in doar 16 minute.

Compatibil cu cele mai noi modele de iPhone.

Putere wireless ultra-rapida de 15 W
Adaptat pentru cele mai noi modele de iPhone, iesirea de 15 W a acestui incarcator auto ofera viteze de incarcare fara fir de neegalat, alimentand un iPhone 15 Pro la 20% in doar 16 minute.

Pad reglabil cu baza magnetica la 360°
Gata cu pozitiile incomode de incarcare. Unghiul suportului de incarcare poate fi adaptat nevoilor dumneavoastra, oferind atat rotatie de 360°, cat si inclinare pentru o utilizare optima.

Set de incarcare All-In-One
Setul de incarcare pentru masina all-in-one vine complet cu un cablu USB-C incorporat de 5 ft, un organizator de cabluri si un adaptor puternic de 25 W.

Incarcator magnetic ultra-puternic
Navigati pe terenuri accidentate fara sa va faceti griji pentru telefon. Echipat cu o prindere magnetica atat de puternica, se asigura ca telefonul tau este in siguranta la fiecare denivelare.

Ce se afla in cutie
Incarcator de masina wireless Anker MagGo (pad, cablu USB-C incorporat), cablu USB-C la USB-C de 5 ft, adaptor USB-C de 25 W, organizator de cablu, ghid de bun venit, garantie de 18 luni si serviciul nostru prietenos pentru clienti.

Brand: Anker  
Brand compatibil: Apple  
Continut pachet: incarcator auto anker, cablu USB-C, adaptor USB-C 25W, organizator cabluri,  
Culoare: Negru  
Dimensiuni: 20 x 59 x 93 mm  
Functii: Rezistent la socuri   Protectie supraincalzire   Retractabil   Consum redus energie  
Garanție: 24 luni  
Greutate produs: 340 g  
Iesire: USB-C  
Interfata iesire: USB-C  
Putere: 15W  
Tip: Wireless  
Tip conector 1: USB-C  
Tip montare: Magnetic.

 

 

Note:

1. Ofera o incarcare de pana la 15 W pentru seria iPhone 12 si versiuni ulterioare.

2. Nu este compatibila cu husele de telefon nemagnetice, cum ar fi husele de protectie OtterBox. Carcasele din metal si accesoriile precum magneti, carduri, chei si manere pop vor interfera cu incarcarea.

3. Adaptorul auto, cablul si organizatorul de cabluri sunt incluse.

4. Pentru o incarcare optima, va recomandam sa utilizati un incarcator auto original de 25 W sau mai mult. Utilizarea altor adaptoare poate reduce viteza de incarcare sau poate face ca incarcarea sa nu mai functioneze.

5. Unele modele de ventilatie pot limita ajustarile unghiului.

6. Confirmati ca orificiile de ventilatie ale masinii dvs. sunt compatibile inainte de a cumpara.

Intrebari si raspunsuri frecvente

1. Este incarcatorul wireless compatibil cu telefoanele Android si poate o carcasa pentru telefon sa afecteze incarcarea?
Acest incarcator wireless este conceput exclusiv pentru iPhone-uri care accepta incarcarea wireless magnetica, incepand cu iPhone 12 si modelele ulterioare. Carcasele cu grosimea de peste 2,5 mm sau nemagnetice pot reduce eficienta incarcarii si nu sunt recomandate.

2. Ce tip de incarcator de perete USB-C ar trebui sa folosesc cu acest incarcator de masina MagGo Wireless?
Va rugam sa utilizati incarcatorul auto incorporat de 25 W sau un incarcator auto cu o putere de 25 W sau mai mare pentru un port.

3. Este produsul sigur de utilizat atunci cand se incalzeste?
Este normal ca produsul sa se incalzeasca usor in timpul utilizarii intensive, cum ar fi navigarea, jocurile sau sesiunile de streaming. Cu toate acestea, respecta standardele internationale de siguranta, asigurand o utilizare in siguranta in ciuda cresterii usoare a temperaturii.

4. Cablul USB-C din acest incarcator de masina fara fir MagGo este detasabil?
Cablul USB-C din acest incarcator de masina fara fir MagGo nu este detasabil. Este construit pentru a rezista la 10.000 de teste de balansare, asigurand durabilitatea si reducand riscul de deconectare de la vibratiile vehiculului.

CuloareNegru
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs