Adaptor portbit IMPACT FELO, prindere E6.3, 95mm

Adaptor portbit IMPACT FELO, prindere E6.3, 95mm View larger


WhatsApp Share

Seria de adaptoare Felo IMPACT, proiectate pentru a fi utilizate impreuna cu masinile de impact tangentiale.

03829590
Pret:  

79,80 lei

 Stoc limitat
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Adaptor portbit IMPACT FELO, prindere E6.3, 95mm primesti 7 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 7 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 2,10 lei.

Adaptor portbit IMPACT FELO, prindere E6.3, 95mm

Seria de adaptoare Felo IMPACT, proiectate pentru a fi utilizate impreuna cu masinile de impact tangentiale. Garanteaza a viata mai lunga chiar si a bitilor standard, atunci cand se lucreaza cu masinile de impact.

4IMPACT, solutia optima atunci cand se lucreaza cu masinile de impact. Smart Tools Distribution SRL este importator oficial al sculelor si uneltelor FELO in Romania.

Noul adaptor magnetic pentru biti Felo 4IMPACT este special proiectat pentru a absorbii socurile si fortele de torsiune in excess, generate de masinile de insurubat cu impact.

Adaptoarele magnetice Felo 4IMPACT preiau supra-sarcinile bitului, reducand astfel ruperea lor datorata socurilor continue, prelungind semnificativ viata unui bit.

Utilizarea unui bit de impact impreuna cu adaptoarele magnetice pentru biti si o surubelnita electrica cu impact s-a dovedit de multe ori insuficienta. Bitul de impact se torsioneaza cand este supus fortelor de torsiune in excess, revenindu-si cand acestea dispar. Totusi exista momente cand momentele de torsiune sunt atat de mari incat bitul isi atinge limita de rezistenta si nu isi mai revine, cauzand astfel ruperea lui datorita socurilor repetate si a fortelor de torsiune in excess.

Pentru a rezolva problemele cauzate de utilizarea surubelnitelor electrice cu impact, FELO a proiectat noul adaptor pentru biti 4IMPACT. Axul acestuia are 3 zone pentru preluarea socurilor, care sunt activate secvential. Imediat dupa ce prima zona de absortie a socurilor isi atinge limita superioara intra in actiune zona a doua pentru a prelua socurile, apoi a trei-a zona.

Chiar si daca utilizati biti conventionali, adaptorul magnetic Felo 4IMPACT va garanta o durata de viata mai mare a acestora, dumneavoastra salvand timp si bani.

4IMPACT – Cu cascada unica de absortie a socurilor, pentru cea mai buna protectie si cea mai lunga durata de viata, chiar si la cele mai dure socuri!

4IMPACT

  • Cascada absortie socuri S-M-L pentru o gama variata de torsiuni (e.g PH1 – PH3)
  • Zonele sincronizate de torsiune sunt declansate secvential de catre impulsurile crescute de torsiune si absorb varfurile de torsiune
  • O a patra zona aditionala de absortie a socurilor, cand sunt folosite impreuna cu bitii Felo IMPACT
  • Concepute special pentru a fi folosite impreuna cu masinile de impact tangentiale
  • Cu inel rotativ

Cele mi bune rezultate se obtin utilizadu-le impreuna cu seria de biti IMPACT produsi de Felo Germany.

Made in Germany.

Date tehnice

Cod produsPrindere bitiLungimePrindereTipul de prindere biti 
03829590HEX 1/4"95mmE 6.3 (1/4")Magnetic + Inel6



"

Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs