Gratar pe carbuni cu afumatoare JOE's Barbeque Smoker 16 Texas Classic JS-33752

Nici pe departe comparabil cu un gratar obisnuit: gratarul pe carbuni cu afumatoare JOE's Barbeque Smoker, de calitate superioara, este un sistem de gratar cu care puteti frige, praji, afuma, coace alimente sau gati atat direct, cat si indirect.

JS-33752
Pret:  

9 999,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Gratar pe carbuni cu afumatoare JOE's Barbeque Smoker 16 Texas Classic JS-33752 primesti 999 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 999 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 299,70 lei.

Gratar pe carbuni cu afumatoare JOE's Barbeque Smoker 16 Texas Classic JS-33752

Nici pe departe comparabil cu un gratar obisnuit: gratarul pe carbuni cu afumatoare JOE's Barbeque Smoker, de calitate superioara, este un sistem de gratar cu care puteti frige,

praji, afuma, coace alimente sau gati atat direct, cat si indirect.

Versiunea extinsa cu o zona mai mare pentru gratar ofera mai mult spatiu pentru vasele de gatit si pentru prepararea garniturilor. In plus, aceasta versiune, formata dintr-un

cadru cu doua compartimente sudate, este echipata cu doua rafturi frontale si cu un raft mai mare pentru lemnele de foc. Suprafata de gatit este atasata la camera de foc.

Gratarul deosebit de stabil, cu roti solide din fier, va va oferi o experienta autentica de gen. Afumatoarea cu aspect rustic impresioneaza prin multe detalii practice, cum ar fi o

suprafata deosebit de mare de gatit, trei zone de depozitare, o camera de foc solida din fier, o plita deasupra camerei de foc sau un termometru din metal cu care este echipata

camera de gatit, astfel incat sa puteti obtine cu usurinta rezultate excelente la gratar si experiente gustative unice. Datorita peretilor grosi din otel afumatoarea pastreaza

caldura deosebit de mult timp. Cu ajutorul termometrului integrat, puteti urmari oricand temperatura din interior. Puteti face foc cu lemn sau cu carbuni.

Aspectul special la gratarul pe carbuni cu afumatoare JOE's Barbeque este sistemul ingenios cu doua camere, care face posibila reducerea timpului de gatire.

La temperaturi de 90 pana la 130 de grade Celsius, alimentele sunt gatite indirect pe o perioada mai lunga de timp.

Nu veti mai avea problema grasimii care se scurge in foc si arde – va propunem o experienta culinara sanatoasa pentru intreaga familie.

Calitate pentru generatii intregi – acest aspect este evident si in ceea ce priveste materialul de fabricatie. Joe's BBQ Smoker a fost fabricat manual din otel gros, sablat si

acoperit cu o vopsea rezistenta la caldura, de inalta calitate.

Manopera de inalta calitate si designul bine gandit sunt evidente in multitudinea detaliilor. Rotile au fost taiate din teava de fier, ceea ce asigura un nivel deosebit de ridicat de

stabilitate, si concentricitatea fara cusur a rotilor.

Cu aceste sisteme de gratar puteti coace, afuma si gati obtinand un gust de neegalat. Chiar si zeii gratarului, precum Joe Davidson – fondatorul „Oklahoma JOE“ si de 3 ori

campion mondial la gratar –, fac gratare cu JOE's Barbeque Smokers si sunt entuziasmați de JOE's Barbeque.

Otelul este prelucrat si indreptat manual, astfel incat sa nu existe riscul de ranire din cauza marginilor ascutite.

Grilele pentru gratar sunt complet taiate din teava si asadar perfect rotunde. Inainte de a aplica vopseaua germana de calitate, rezistenta la caldura de pana la 850 grade

Celsius, toate piesele sunt sablate pentru a garanta aderenta optima a vopselei. Elementele de ventilatie si manerele sunt prinse cu suruburi metalice.

Acest lucru face usor schimbul chiar si dupa ani.

Singurul dezavantaj il vedem in faptul ca aceste „sisteme” probabil chiar dureaza generatii.

Indiferent ca este vorba despre terasa sau gradina, hotel sau restaurant, catering sau Street Food Festival, la JOE's Barbeque Smoker veti gasi ceva pentru fiecare nevoie.

Modelele JOE's Barbeque Smoker sunt testate TUV si au marca Geprufte Sicherheit (GS). Distractie sigura la gratar pentru intreaga familie.

  • Fabricat in: Germania din otel gros rezistent la socuri termice si uz indelungat
  • Suprafata camera de gatit: 100 x 39 cm
  • Suprafata camera de foc: 48 x 39 cm
  • Plita de gatit pe capacul camerei de foc
  • Dimensiuni: 195 x 85 x 165 cm
  • Greutate: 170 Kg
  • Galeata de scurgere si vatrai incluse
  • Termometru bimetalic pe camera de gatit
  • Suport pentru maner: 5 mm
  • Grosime otel corp gratar: 5 mm
  • Grosime otel grile zona de gatit: 5 mm
  • Grosime otel grile zona de ardere: 10 mm
  • 2 rafturi frontale extinse de otel pt. front de lucru
  • 1 raft inferior pentru depozitare (spatiu de depozitare a lemnului de foc)
  • Suport maner pentru brat pivotant
  • Cadru sudat ferm
  • Doua roti metalice masive Wild West 16: (406 mm)
  • Suport pentru maner (otel): 5 mm
  • Instructiuni detaliate de utilizare furnizate (carte de bucate)
  • Gratarul este preasamblat paletizat si se livreaza cu transportator dedicat

METODE DE GATIRE

Pe gratar (90-160 grade C)

Focul arde in camera de foc atasata lateral si puteti pregati preparate delicioase la o temperatura scazuta. Utilizati lemn de fag ori de cate ori este posibil. Lasati deschis capacul camerei de foc si rezultatul este unic. Gata cu alimentele uscate, gata cu fumul dat de arderea grasimilor si fara sa fie necesara intoarcerea alimentelor pe gratar, acestea vor avea un gust aparte si vor fi extrem de suculente.

Gatire indirecta pe grill (160-300 grade C)

Pregatiti alimentele „ca pe gratar”, dar in lateral (cu capacul camerei de foc inchis), la o temperatura foarte ridicata.

Afumare (60-90 grade C)

Jarul este utilizat in acelasi mod ca si in cazul gatirii pe gratar, cu exceptia faptului ca toate orificiile de evacuare sunt inchise si se genereaza mult fum. Prin selectarea tipului de lemn puteti determina intensitatea fumului si implicit gustul alimentelor.

Gatire pe grill (160-300 grade C)

Jarul (lemn sau carbune) este situat chiar sub alimentele care urmeaza sa fie preparate la gratar.

Pe foc direct

Puteti pregati tot felul de preparate in oale, tigai si cratite pe plita, in camera de gatit si pe gratar sau prin intermediul bratului pivotant situat deasupra camerei de foc. In gama noastra de accesorii veti gasi o selectie bogata de articole traditionale din fonta Lodge.

CuloareNegru
MaterialOtel
Tip gratarGratar carbune
AfumatoareDa
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs