Casti wireless TWS BASEUS Bowie EZ10, Bluetooth 5.3, Negru

Casti Baseus Bowie EZ10 cu sunet puternic si de calitate. Complet wireless, fara fire si conectivitate rapida Bluetooth 5.3.

A00054300116-Z1
Pret:  

79,73 lei

 Stoc limitat
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Casti wireless TWS BASEUS Bowie EZ10, Bluetooth 5.3, Negru primesti 7 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 7 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 2,10 lei.

Casti wireless TWS BASEUS Bowie EZ10, Bluetooth 5.3, Negru

Casti Baseus Bowie EZ10 cu sunet puternic si de calitate. Complet wireless, fara fire si conectivitate rapida Bluetooth 5.3.

Cu aplicatie dedicata, control tactil si design ergonomic. Ofera o autonomie de 5 ore cu o singura incarcare si 25 de ore cu carcasa de incarcare.

Cufundati-va in lumea muzicala cu Baseus Bowie EZ10 Castile va vor permite sa va bucurati de sunet clar, bogat detaliat si bas puternic. Bluetooth 5.3 este responsabil pentru conexiunea fiabila si rapida cu ultra-latenta. Timpul lor de lucru ajunge pana la 25 de ore cu carcasa de incarcare, iar aplicatia dedicata va va permite sa utilizati functii suplimentare

Conexiune Bluetooth 5.3
Castile folosesc cel mai recent Bluetooth 5.3, care ofera o conexiune stabila si rapida de pana la 10m, cu un consum mai mic de energie. De asemenea, nu trebuie sa va faceti griji pentru interferente si intarzieri. Datorita unei tehnologii special dezvoltate, ofera o latenta extrem de scazuta de 0,06 s. Acum nimic nu iti va sta in cale in drumul catre o alta victorie.

Autonomie de lunga durata
Luati castile cu dvs. si ascultati muzica atata timp cat doriti. Bowie EZ10 poate reda muzica continuu pana la 5 ore, plus ca ii puteti prelungi durata de functionare cu o carcasa de incarcare pana la 25 de ore. Datorita tehnologiei de incarcare rapida a lui Baseus, dupa doar 10 minute de incarcare, castile pot functiona inca 2 ore. Indicatorul LED incorporat va va informa despre starea de incarcare a bateriei.

Comenzi rapide prin touchpad
Castile au fost echipate cu touchpad-uri intuitive care va faciliteaza accesul la cele mai importante functii. Folositi-le pentru a intrerupe si a relua redarea in mod convenabil, pentru a schimba o melodie si pentru a raspunde, a respinge sau a incheia un apel. In plus, puteti personaliza cu usurinta touchpad-urile in aplicatia dedicata. Nu mai trebuie sa iei telefonul tau de fiecare data.

Confort in utilizare
Bucurati-va de un confort de neegalat pentru o lunga perioada de timp. Datorita designului special conceput, castile se potrivesc perfect urechilor tale, reducand la minimum disconfortul si durerea inconfortabila chiar si atunci cand asculti muzica ore in sir. De asemenea, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la castile care va vor cadea din urechi. Setul vine, de asemenea, cu 3 tampoane interschimbabile pentru urechi de diferite dimensiuni, astfel incat sa le puteti potrivi si mai bine nevoilor dvs.

Aplicatie dedicata
Descarcati aplicatia gratuita Baseus si utilizati gratuit multe functii interesante. Datorita acesteia, puteti, printre altele, sa verificati starea de incarcare a castilor sau a carcasei de incarcare, sa ajustati setarile dupa propriile preferinte, sa actualizati software-ul si sa alegeti dintre modurile EQ disponibile. Aplicatia ofera si o functie de localizare a castilor.

Brand: Baseus  
Bluetooth: 5.3  
Brand compatibil: Universal  
Compatibilitate: Universal  
Conectivitate: Bluetooth  
Continut pachet: 1 x Casti Bluetooth In-Ear Baseus Bowie EZ10 TWS 1 x carcasa de incarcare 1 x Casti (3 seturi) 1 x cablu USB-C la USB-A 1 x Manual de utilizare  
Culoare: Negru  
Garanție: 24 luni  
Interfata iesire: USB-C  
Material: ABS   Policarbonat  
Raza de actiune: pana la 10 metri  
Tip: Casti bluetooth  
Tip conector 1: USB-C  

 

CuloareNegru
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs