Casti wireless TWS BASEUS Bowie MZ10, Bluetooth 5.2, Negru

Baseus MZ10 va ofera un sunet excelent, astfel incat va puteti pierde muzica. In plus, tehnologia fiabila Bluetooth 5.2 garanteaza o conexiune stabila si fara probleme pana la 10 metri.

NGTW340001
Pret:  

161,84 lei

 In stoc
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Casti wireless TWS BASEUS Bowie MZ10, Bluetooth 5.2, Negru primesti 16 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 16 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 4,80 lei.

Casti wireless TWS BASEUS Bowie MZ10, Bluetooth 5.2, Negru

Baseus MZ10 va ofera un sunet excelent, astfel incat va puteti pierde muzica. In plus, tehnologia fiabila Bluetooth 5.2 garanteaza o conexiune stabila si fara probleme pana la 10 metri. In plus, 4 microfoane va vor permite sa vorbiti liber la telefon, iar o aplicatie dedicata il face usor de controlat.

2 moduri de operare
Castile Baseus au 2 moduri de functionare, astfel incat sa le pot ajusta la nevoile tale. Primul-modul de anulare a zgomotului va permite sa va pierdeti in melodiile preferate, deoarece reduce cu usurinta zgomotele din exterior. Totusi, vrei sa auzi ce se intampla in jurul tau? Alegeti modul Transparenta, astfel incat sa nu mai pierdeti un anunt important la aeroport sau gara.

4 microfoane
Baseus MZ10 sunt echipate cu 4 microfoane, astfel incat sa poata efectua liber apeluri telefonice. In plus, reduce zgomotele exterioare, asigurandu-se ca apelantul va auzi intotdeauna fiecare cuvant pe care il spui.

Conexiune wireless
Ceea ce diferentiaza castile Baseus este cea mai recenta tehnologie Bluetooth 5.2, care garanteaza o conexiune stabila si wireless de pana la 10 metri. In plus, va oferi un bas excelent si profund, precum si o voce clara si blanda.

Experienta de joc
Echipate cu tehnologie DCLL, ofera o latenta ultra-scazuta de 0,06 secunde. Acest lucru face sincronizarea audio-vizuala la un nivel excelent! Pune-ti castile si castiga mai multe jocuri.

Confort de utilizare
Castile Baseus sunt concepute pentru confort. Se vor conecta automat la dispozitivul ales de dvs. imediat ce le scoateti din carcasa.

Usor de folosit
Baseus ofera, de asemenea, usurinta in utilizare. Comutati liber castile intre 2 dispozitive, astfel incat sa nu ratati niciodata nimic. In plus, castile sunt echipate cu un panou de control multifunctional care va permite sa porniti sau sa opriti muzica, sa derulati inapoi, sa raspundeti la apeluri sau sa lansati un asistent vocal, printre altele. De astazi, iti puteti controla dispozitivul cu doar cateva clicuri.

Chiar mai multe posibilitati
Aplicatia dedicata Baseus va ofera si mai multe posibilitati. Cu ajutorul acestuia, puteti, printre altele, sa va localizati castile, sa vedeti starea reala a bateriei, sa comutati modurile sau sa schimbati setarile butoanelor.

Timp lung de ascultare
Castile Baseus sunt echipate cu o baterie mare reincarcabila care asigura un timp de lucru lung. Va pot servi pana la 4,5 ore cu o singura incarcare, dar puteti extinde acest timp la 20 de ore cu carcasa de incarcare. Astfel, puteti bucura de muzica neintrerupta, chiar si in timpul unei calatorii lungi.

Brand: Baseus  
Bluetooth: 5.2  
Brand compatibil: Universal  
Compatibilitate: Universal  
Conectivitate: Bluetooth  
Culoare: Negru  
Garanție: 24 luni  
Greutate produs: 40.8 grame  
Interfata iesire: USB-C  
Material: ABS   Policarbonat  
Raza de actiune: pana la 10 metri  
Tip: Casti bluetooth  
Tip conector 1: USB-C.
CuloareNegru
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs