Casti wireless BASEUS AeQur G10, Bluetooth 5.3, Alb

Castile AeQur G10 sunt proiectate intr-un stil futurist, in care o clapeta transparenta a carcasei si luminile delicate plasate pe ambele casti adauga o nota moderna.

A00055400221-00
Pret:  

277,27 lei

 In stoc
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Casti wireless BASEUS AeQur G10, Bluetooth 5.3, Alb primesti 27 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 27 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 8,10 lei.

Casti wireless BASEUS AeQur G10, Bluetooth 5.3, Alb

Castile fara fir Baseus AeQur G10
Castile AeQur G10 sunt proiectate intr-un stil futurist, in care o clapeta transparenta a carcasei si luminile delicate plasate pe ambele casti adauga o nota moderna. Panoul lor tactil ultrasensibil permite o gama larga de interactiuni, cum ar fi controlul redarii muzicii si gestionarea apelurilor. Cei care cauta atat caracterul practic, cat si un sunet excelent vor aprecia cu siguranta castile AeQur G10. Datorita aplicatiei dedicate Baseus, utilizatorii pot personaliza o serie de setari, inclusiv urmarirea pozitiei castilor, personalizarea gesturilor de control, reglarea efectelor spatiale, modificarea luminilor si reglarea fina a sunetului cu ajutorul egalizatorului. Mai mult, castile ofera pana la 7 ore de utilizare autonoma, iar cu ajutorul carcasei reincarcabile, acest numar poate fi extins pana la 25 de ore.

Sunet extrem de clar
Echipat cu patru microfoane cu tehnologie de anulare a zgomotului, setul de casti Baseus AeQur G10 va va permite sa va bucurati de conversatii fluide. Datorita acestor microfoane, fiecare cuvant va fi inregistrat clar, iar interferentele nedorite, cum ar fi vantul, vor fi eliminate in mod eficient. Puteti vorbi fara interferente.

Sunet spatial
Castile AeQur G10 se disting prin sunetul lor excelent si prin capacitatile extinse de personalizare. Puteti ajusta caracteristicile sunetului in functie de modul de redare, fie ca ascultati muzica sau jucati jocuri intense. Mai mult, prin intermediul egalizatorului incorporat, aveti posibilitatea de a modifica sunetul in functie de diferite genuri muzicale, cum ar fi jazz, rock clasic sau muzica clasica, pentru a potrivi sunetul pe placul dvs.

Performanta de lunga durata
Castile Baseus AeQur G10 dispun de o baterie de 50 mAh in fiecare casca, ceea ce inseamna o autonomie de 7 ore. Ca un bonus suplimentar, carcasa de incarcare dispune de o baterie de 400 mAh, care extinde durata totala de functionare a castilor pana la 25 de ore. Acest lucru inseamna ca va puteti bucura de muzica si divertisment pentru o perioada lunga de timp, oricand doriti. Pentru a incarca carcasa, nu trebuie decat sa utilizati cablul USB-C inclus. Interesant este ca doar 10 minute de conectare ofera pana la 2 ore de muzica neintrerupta!

Insotitorul perfect pentru pasionatii de jocuri
O latenta scazuta de doar 25ms este un indicator impresionant care diferentiaza castile AeQur G10. Cu o sincronizare atat de precisa a sunetului cu actiunea din joc, experienta de joc devine si mai satisfacatoare. In plus, modul Turbo va permite sa va conectati la doua dispozitive simultan, ceea ce deschide usa pentru multitasking, cum ar fi preluarea de apeluri in timpul jocului.

Conexiune stabila
Castile Baseus AeQur G10 utilizeaza tehnologia Bluetooth 5.3 pentru a asigura o conexiune fiabila si de inalta calitate cu dispozitivele dvs. In plus, veti gasi un adaptor USB-C discret ascuns in carcasa, care va permite sa va conectati fara probleme la dispozitivele echipate cu acest port, fara a fi nevoie de Bluetooth. Mai mult, kitul include si un adaptor USB-A pentru a asigura versatilitatea la conectarea la diverse dispozitive.

Brand: Baseus  
Bluetooth: 5.3  
Brand compatibil: Universal  
Compatibilitate: Universal  
Conectivitate: Bluetooth  
Continut pachet: casti baseus Bowie E5x, carcasa de incarcare  
Culoare: Alb
Dimensiuni: 66 x 53 x 30mm  
Garanție: 24 luni  
Greutate produs: 55 grame  
Interfata iesire: USB-C  
Intrare: USB-C  
Material: ABS   Policarbonat  
Raza de actiune: pana la 10 metri  
Timp de incarcare: 1 h  
Tip: Casti bluetooth  
Tip conector 1: USB-C.
CuloareAlb
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs