Casti wireless BASEUS Bowie H1 Pro, ANC, Bluetooth 5.3, Alb

Castile wireless Baseus Bowie H1 PRO dispun de o reducere imbunatatita a zgomotului de pana la -48 dB si de drivere duble (40 mm si 10 mm) care ofera un sunet curat si bogat in detalii.

A00050601213-00
Pret:  

314,16 lei

 In stoc
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Casti wireless BASEUS Bowie H1 Pro, ANC, Bluetooth 5.3, Alb primesti 31 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 31 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 9,30 lei.

Casti wireless BASEUS Bowie H1 Pro, ANC, Bluetooth 5.3, Alb

Casti wireless Baseus Bowie H1 Pro
Cufundati-va in lumea sunetului de inalta calitate. Castile wireless Baseus Bowie H1 PRO dispun de o reducere imbunatatita a zgomotului de pana la -48 dB si de drivere duble (40 mm si 10 mm) care ofera un sunet curat si bogat in detalii. De asemenea, acestea se disting prin certificarea Hi-Res Audio si ofera o autonomie de pana la 80 de ore. In plus, se mandresc cu un design ergonomic si cu o latenta scazuta de numai aproximativ 0,06 secunde.

Scapa de zgomot
Conversatii zgomotoase, zgomotul strazii sau muzica enervanta dintr-un centru comercial - cu Baseus Bowie H1 PRO, puteti elimina zgomotul si va puteti concentra doar pe melodiile sau podcast-urile preferate. Aceste casti ofera atat reducere activa, cat si pasiva a zgomotului, suprimand eficient sunetele ambientale cu pana la -48 dB.

Sunet care va va uimi
Cantecele tale preferate nu au sunat niciodata mai bine. Aceste casti sunt echipate cu un sistem avansat cu doua difuzoare - cu difuzoare de inalta frecventa de 10 mm si difuzoare de frecventa maxima de 40 mm. De asemenea, acestea suporta o tehnologie de transmisie audio fiabila si codecul LHDC, care accepta un format de 24 biti / 96 kHz la 900 kbps. Toate acestea va permit sa va bucurati de un sunet spatial de inalta calitate. Simtiti-va ca la un concert in propria camera sau traiti emotii de neuitat in timp ce vizionati filme sau jucati jocuri!

Conexiune wireless fiabila
Uitati de problemele de conectare. Aceste casti sunt compatibile cu Bluetooth 5.3, care asigura o transmisie fiabila si rapida, o calitate mai buna a sunetului si o rezistenta mai mare la interferente. In plus, datorita tehnologiei DCLL (Dual Channel Low-Latency), modelul Bowie H1 PRO garanteaza o latenta exceptional de scazuta, de aproximativ 0,006 secunde. Acest lucru inseamna ca le puteti utiliza cu succes in timpul sesiunilor de joc dinamice - veti auzi imediat adversarii care se apropie, le veti anticipa miscarile si le veti arata cine este la conducere!

Bucurati-va de un confort exceptional
Ascultati des muzica? Sau petreceti ore indelungate uitandu-va la seriale TV sau jucand jocuri?
Castile Baseus Bowie H1 PRO au un design ergonomic, ceea ce le face incredibil de confortabile la purtare. Pernutele lor pentru urechi sunt realizate din piele proteica prietenoasa la atingere si sunt foarte moi - se potrivesc perfect pe urechi, fara a aplica o presiune excesiva. Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la durere sau oboseala! Castile au, de asemenea, o banda reglabila pentru cap - le puteti personaliza cu usurinta in functie de nevoile dvs.

Pana la 80 de ore de muzica
Ascultati melodiile preferate acasa, la serviciu si in timpul calatoriilor, fara sa va faceti griji cu privire la castile care se termina prea repede! Baseus Bowie H1 PRO este echipat cu o baterie eficienta de 400 mAh. Aceasta le permite sa redau muzica timp de aproximativ 60 de ore cu reducerea de zgomot ANC activata sau chiar pana la 80 de ore fara utilizarea ANC. In plus, tehnologia Baseus Rapid Charge (BRC) asigura ca incarcarea castilor dureaza doar aproximativ 1,5 ore.

Operare si mai convenabila
Castile sunt echipate cu mai multe butoane care va permit, de exemplu, sa activati reducerea zgomotului, sa chemati un asistent vocal sau sa reglati volumul. Cu castile Bowie H1 PRO, tot ceea ce aveti nevoie este la indemana dumneavoastra! Exista, de asemenea, o aplicatie Baseus dedicata care va permite sa schimbati in mod convenabil modurile de redare, sa verificati nivelul bateriei si sa ajustati setarile egalizatorului, printre altele. Evidentiati cele mai interesante aspecte ale genurilor muzicale preferate.

Brand: Baseus  
Bluetooth: 5.3  
Brand compatibil: Universal  
Compatibilitate: Universal  
Conectivitate: Bluetooth  
Continut pachet: 1x casti, 1x cablu de incarcare USB-A la USB-C  
Culoare: Alb 
Dimensiuni: 178,5 x 188 mm  
Garanție: 24 luni  
Greutate produs: 265 g  
Iesire: USB-C  
Interfata iesire: USB-C  
Material: ABS   Metal   Policarbonat  
Raza de actiune: pana la 10 metri  
Timp de incarcare: 1,5 ore  
Tip: Casti bluetooth  
Tip conector 1: USB-C.
CuloareAlb
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs