Adaptor audio BASEUS L46, tip Lightning

Adaptor audio BASEUS L46, tip Lightning View larger

WhatsApp Share

Adaptor Baseus L46 de tip Lightning la Lightning, pentru a sustine incarcarea, redarea de muzica si apelarea in acelasi timp. Cipul inteligent de decodare asigura o transmisie de mare viteza si sunet Hi-Fi.

CAL46-01
Pret:  

14,99 lei

 In stoc
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Adaptor audio BASEUS L46, tip Lightning primesti 1 punct de loialitate. Cosul tau va totaliza 1 point care pot fi convertite intr-un voucher de 0,30 lei.

    Adaptor audio BASEUS L46, tip Lightning

    Adaptor Benks L46 de tip Lightning la Lightning, pentru a sustine incarcarea, redarea de muzica si apelarea in acelasi timp.

    Cipul inteligent de decodare asigura o transmisie de mare viteza si sunet Hi-Fi.

    Pentru ca un singur port iP nu este suficient
    Vesti bune pentru posesorii de telefoane cu un singur port Lightning. Cu acest convertor este o modalitate usoara de a sustine incarcarea, redarea de muzica si apelarea in acelasi timp. Va scuteste de a cumpara casti Bluetooth fara fir.

    Mic, usor si durabil
    La fel de usor ca o pana si usor de transportat. Fabricat din materiale de inalta calitate: TPE + aliaj de aluminiu. Cu sculptura cu laser si proces de slefuire care ofera o atingere si o senzatie buna. Evita ca adaptorul sa fie oxidat.

    Perfect pentru gameri
    Nu va blocheaza mainile atunci cand va incarcati telefonul mobil si jucati jocuri.

    Calitate superioara a sunetului
    Cipul inteligent de decodare asigura o transmisie de mare viteza si sunet Hi-Fi. De asemenea, apelurile vocale sunt clare si nu se blocheaza.

    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs