Cablu BASEUS Explorer, USB la USB-C, 100W, Fast Charging, 2m

Cablu BASEUS Explorer, USB la USB-C, 100W, Fast Charging, 2m View larger

WhatsApp Share

Baseus Explorer este un cablu USB - USB tip C de inalta calitate, conceput pentru transmiterea datelor si incarcarea dispozitivului. Ofera incarcare rapida si transmisie de date la viteze de 480 MB/s.

kCATS000301
Pret:  

46,41 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Cablu BASEUS Explorer, USB la USB-C, 100W, Fast Charging, 2m primesti 4 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 4 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 1,20 lei.

Cablu BASEUS Explorer, USB la USB-C, 100W, Fast Charging, 2m

Baseus Explorer este un cablu USB - USB tip C de inalta calitate, conceput pentru transmiterea datelor si incarcarea dispozitivului. Ofera incarcare rapida si transmisie de date la viteze de480 MB/s.Cablul Baseus Explorer se caracterizeaza printr-o durabilitate extraordinara, care rezulta din utilizarea materialelor de cea mai inalta calitateCablu

USB la USB-C Baseus Explorer
Faceti-va munca cat mai confortabila. Cablul USB la USB-C Baseus Explorer va ajuta in acest sens, ceea ce permite incarcarea rapida cu o putere de 100 W, precum si transmisia de date fulgeratoare cu o viteza de 480 MB/s. Cablul este echipat cu o functie de intrerupere automata, care va protejeaza echipamentul de supraincarcare. Produsul se distinge si printr-un design transparent, iar materialele de inalta calitate sunt responsabile pentru o durabilitate exceptionala.

Incarcare rapida si sigura
Cablul Baseus Explorer va permite sa reinnoiti rapid si convenabil energia multor dispozitive, de exemplu un smartphone sau o tableta. Designul transparent al mufei ofera acces la dioda care informeaza despre starea de incarcare. Important este ca puteti conecta telefonul peste noapte, iar cand dispozitivul este complet reincarcat, cablul va intrerupe automat sursa de alimentare pentru a preveni supraincarcarea.Transmiterea rapida a datelor
Cablul va fi util nu numai pentru reinnoirea energiei, ci va permite si sa transferati fisiere. Viteza de transmisie este de 480 MB/s, astfel incat puteti partaja rapid fotografii, muzica sau documentele necesare. Fisierele de un gigaoctet pot fi transferate doar in 24 de secunde. Cablul de 1 m va va permite sa va conectati convenabil si fara piedici la dispozitivele selectate.

Design durabil
Cablul Baseus Explorer se caracterizeaza printr-o durabilitate extraordinara, care rezulta din utilizarea materialelor de cea mai inalta calitate. La producerea dopului a fost utilizata tehnica metalurgiei pulberilor, datorita careia este durabil, rezistent la deteriorare si oxidare. Deci, nu trebuie sa va faceti griji ca il veti rupe in timpul utilizarii frecvente. Partea cablului de la mufa a fost intarita suplimentar, astfel incat indoirea repetata sa nu afecteze starea produsului.

Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs