Cablu BASEUS High Definition Series USB-C la DisplayPort, rezolutie maxima 8K UHD la 60 Hz, 2m, Negr

Cablu BASEUS High Definition Series USB-C la DisplayPort, rezolutie maxima 8K UHD la 60 Hz, 2m, Negr View larger

WhatsApp Share

Cablul Baseus High Definition UDS-C la DisplayPort de 2 metri are suport pentru rezolutii de la 1080P la 8K,compatibilitatii cu Dynamic HDR si adancimea de culoare de 12 biti.

B0063370D111-01
Pret:  

116,62 lei

 In stoc
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Cablu BASEUS High Definition Series USB-C la DisplayPort, rezolutie maxima 8K UHD la 60 Hz, 2m, Negr primesti 11 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 11 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 3,30 lei.

Cablu BASEUS High Definition Series USB-C la DisplayPort, rezolutie maxima 8K UHD la 60 Hz, 2m, Negr

Cablul Baseus High Definition UDS-C la Display Port de 2 metri are suport pentru rezolutii de la 1080P la 8K,compatibilitatii cu Dynamic HDR si adancimea de culoare de 12 biti. Astfel, culorile sunt intense, iar contrastul incanta cu profunzime la orice, joc, film sau prezentare.

Descoperiti o noua dimensiune a experientelor vizuale cu adaptorul Baseus High Definition Series Type-C la DP 8K, care va duce calitatea imaginii la un nivel fara precedent. Cu suport pentru rezolutii de pana la 8K la 60 Hz, compatibilitate HDR dinamica si adancime de culoare de 12 biti, acest adaptor asigura ca fiecare detaliu este vizibil cu luminozitate si profunzime de neegalat. In plus, semnalul unidirectional de la USB-C la DisplayPort si capacul cablului din PVC asigura stabilitatea transmisiei si protectie impotriva deteriorarii.

Experimentati o calitate de neegalat a imaginii
Cu suport pentru rezolutii de la 1080P la 8K, adaptorul asigura imagini fine si detaliate pe orice ecran.

Ridicati-va standardul vizual
Datorita compatibilitatii cu Dynamic HDR si adancimea de culoare de 12 biti, culorile sunt intense, iar contrastul incanta cu profunzime.

Conexiune stabila
Semnalul unidirectional de la USB-C la DisplayPort elimina interferentele si asigura o functionare fara probleme.

Compatibilitate universala
Adaptorul functioneaza cu o gama larga de dispozitive, permitand conectarea usoara la laptopuri, tablete si alte dispozitive echipate cu un port USB-C.

Specificatii
Tip conector: USB-C, DisplayPort
Directia semnalului: USB-C catre DisplayPort
Rezolutii acceptate:
8K 60Hz
8K 30Hz
4K 240Hz
4K 144Hz
2K 240Hz
2K 170Hz
1080P 240Hz

Compatibilitate: HDR dinamic, Deep Color pe 12 biti
Material cablu: PVC
Lungime cablu: 2 m

Rezolutie fara compromis
Cu suport pentru rezolutii de pana la 8K la 60Hz, adaptorul Baseus asigura ca fiecare joc, film sau prezentare va incanta cu detaliile si netezimea imaginii, depasind asteptarile celor mai pretentiosi utilizatori.

Perfectiunea vizuala
Compatibilitatea cu Dynamic HDR si adancimea de culoare de 12 biti garanteaza ca fiecare imagine afisata folosind acest adaptor va fi caracterizata de culori vii si contrast profund, ceea ce se traduce intr-o experienta vizuala uimitoare.

Stabilitatea transmisiei
Comunicarea unidirectionala de la USB-C la DisplayPort garanteaza stabilitatea semnalului si elimina riscul de interferenta, care este crucial pentru rezolutii inalte si utilizare intensiva.

Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs