Cablu BASEUS Cafule Series Metal USB la USB-C, 66W, 2m Negru

Cablu BASEUS Cafule Series Metal USB la USB-C, 66W, 2m Negru View larger

WhatsApp Share

Cablul Baseus USB la USB-C garanteaza incarcarea instantanee pentru majoritatea dispozitive care suporta o putere de pana la 66 de wati.

CAKF000201
Pret:  

29,75 lei

 In stoc
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Cablu BASEUS Cafule Series Metal USB la USB-C, 66W, 2m Negru primesti 2 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 2 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 0,60 lei.

Cablu BASEUS Cafule Series Metal USB la USB-C, 66W, 2m Negru

Cablu Baseus USB la USB-C
Cablul Baseus USB la USB-C garanteaza incarcarea instantanee pentru majoritatea dispozitive care suporta o putere de pana la 66 de wati. Realizat cu atentie folosind materiale de calitate, are o durabilitate exceptionala. In timp ce modul de incarcare special este responsabil pentru siguranta completa in timpul utilizarii. In plus, cablul permite transmisia incredibil de rapida a datelor cu viteze de pana la 480 MB/s.

Sistem de incarcare rapida
Tehnologia inovatoare de incarcare inseamna ca va incarca extrem de rapid bateria telefonului tau cu ajutorul cablului. Dupa aproximativ 30 de minute, bateria ta va fi incarcata la peste 50%. Produsul este ideal pentru alimentarea unei game largi de modele, inclusiv Xiaomi, HONOR si Samsung. Indiferent ce smartphone folosesti, acest accesoriu practic nu te va dezamagi.

Siguranta pe primul loc
Temperatura conectorilor cablurilor este mentinuta constanta, astfel incat nu trebuie sa va faceti griji pentru supraincalzirea lor si deteriorarea bateriei telefonului daca il utilizati in timp ce este alimentat. Siguranta utilizarii este sporita si de un mod special de scurgere, care se porneste automat dupa finalizarea incarcarii si evita posibilele pericole, de asemenea, daca utilizati produsul noaptea si in timpul somnului, nu puteti veghea asupra functionarii sale corecte.

Transfer instantaneu
Baseus Cablul din seria Cafule nu se distinge doar prin incarcare rapida. De asemenea, se caracterizeaza printr-un transfer de date extrem de rapid. Datorita acesteia, este posibil sa transferati fisiere intre dispozitive cu o viteza de pana la 480 MB/s. Nu trebuie sa astepti la nesfarsit ca toate documentele, fotografiile sau videoclipurile tale sa fie copiate de pe smartphone-ul tau pe computer sau laptop, deoarece cu acest accesoriu functional va dura doar un moment.

Finisare perfecta
Solid constructia impreuna cu un miez de cupru sunt responsabile pentru conductorul incredibil de eficient care face incarcarea dispozitivelor dvs. atat de eficienta. Acest proces este, de asemenea, facilitat de un conector stabil care se potriveste corect la portul telefonului si ramane in siguranta pe loc, fara a se slabi sau a cadea. Mai mult, o protectie suplimentara din cauciuc protejeaza intrarea telefonului de zgarieturi.

Ia-l cu tine peste tot
Produsul surprinde prin durabilitatea sa ridicata. Aliajul de zinc acoperit cu UV este rezistent la oxidare si decolorare. La randul sau, fabricat din manta de cablu din nailon impletit ii protejeaza interiorul delicat si ii prelungeste durata de viata. Invelisul din nailon impletit protejeaza interiorul delicat al cablului si ii prelungeste durata de viata.

Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs