Cablu BASEUS Display, USB la USB-C, Fast Charging, 66W, 1m Negru

Cablu BASEUS Display, USB la USB-C, Fast Charging, 66W, 1m Negru View larger

WhatsApp Share

Cablul Baseus este conceput pentru a oferi dispozitivului dumneavoastra viteza maxima de incarcare. Cablul Baseus ofera suport pentru incarcarea rapida Huawei SCP, Samsung AFC, Xiaomi, Quick Charge 3.0.

CASX020001
Pret:  

42,84 lei

 In stoc
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Cablu BASEUS Display, USB la USB-C, Fast Charging, 66W, 1m Negru primesti 4 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 4 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 1,20 lei.

Cablu BASEUS Display, USB la USB-C, Fast Charging, 66W, 1m Negru

- Inalta performanta - Suport pentru incarcare rapida: Huawei SCP, Samsung AFC, Xiaomi, Quick Charge 3.0
- Incarcare rapida de pana la 66 W.
- Compatibil cu toate dispozitivele cu conector USB Type-C / USB-C.

Incarcare rapida si sigura
Cablul Baseus este conceput pentru a oferi dispozitivului dumneavoastra viteza maxima de incarcare. Cablul Baseus ofera suport pentru incarcarea rapida Huawei SCP, Samsung AFC, Xiaomi, Quick Charge 3.0.

Robust si fiabil
Cablul dintr-o impletitura de nailon foarte flexibila este cu siguranta mai rezistent la deteriorari mecanice. Are o rezistenta mai mare la indoire si rasucire si nu se incurca.

Materiale premium
Punctul cel mai critic al fiecarui cablu - conectarea cablului la musca, a fost consolidat si mai mult pentru a preveni fisurarea. O mica schimbare care prelungeste semnificativ durata de viata a intregului accesoriu.

Compatibilitate deplina
Tehnologia USB-C devine noul standard pentru multe dispozitive precum smartphone-uri, tablete, power bank-uri. Cablurile Baseus ofera compatibilitate deplina cu toate dispozitivele dumneavoastra USB-C, asigurandu-se ca au cea mai scurta incarcare posibila.

Protectie completa
Fabricat din plastic de inalta calitate, cablul garanteaza confort pe termen lung. Componentele predispuse la rupere au fost protejate optim impotriva oricaror daune. Realizati din aliaj de zinc, conectorii sunt rezistenti la oxidare, uzura si supraincalzire. Impletitura de nailon protejeaza cablul de indoire sau intindere, oferindu-i o rezistenta si flexibilitate extraordinare.

Ecran digital
Este nevoie doar de o privire pentru a verifica viteza actuala de incarcare. Cablul a fost echipat cu un ecran mic, dar lizibil pe care este afisata puterea sa in timp real. In timpul liber, controlati-i activitatea in mod continuu si bucurati-va de acces constant la informatii utile si de incredere.

Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs