Adaptor BASEUS Ingenuity Series Mini OTG, USB-A 3.1 la USB-C, Negru

Adaptor BASEUS Ingenuity Series Mini OTG, USB-A 3.1 la USB-C, Negru View larger

WhatsApp Share

Adaptorul Baseus Mini Ingenuity Series OTG USB-A la USB-C este compatibil cu o mare varietate de dispozitive si va permite sa transferati fisiere la viteze de pana la 10 Gbps. De asemenea, permite incarcarea rapida PD.

ZJJQ000101
Pret:  

22,61 lei

 In stoc
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Adaptor BASEUS Ingenuity Series Mini OTG, USB-A 3.1 la USB-C, Negru primesti 2 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 2 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 0,60 lei.

Adaptor BASEUS Ingenuity Series Mini OTG, USB-A 3.1 la USB-C, Negru

AdaptorulBaseusMiniIngenuity SeriesOTGUSB-A la USB-Ceste compatibil cu o mare varietate de dispozitive si va permite sa transferati fisiere la viteze de pana la 10 Gbps. De asemenea, permite incarcarea rapida PD.

Adaptorul USB-A (USB 3.1) la USB-C de la Baseus este compatibil cu o mare varietate de dispozitive si va permite sa transferati fisiere la viteze de pana la 10 Gbps. De asemenea, permite incarcarea rapida PD (folosind cablul corespunzator, care trebuie achizitionat separat). Dispozitivul este extrem de durabil, dar compact - il puteti avea intotdeauna la indemana.

Compatibilitate larga
Adaptorul Ingenuity este compatibil cu cele mai populare dispozitive. Conectorul USB-A, de exemplu, se potriveste perfect cu computere, incarcatoare de perete si auto, hub-uri USB si powerbank-uri. Portul USB-C va permite sa conectati un cablu de incarcare rapida sau o carcasa pentru hard disk, printre altele.

Transfer instantaneu de fisiere
Transferati adesea fisiere intre dispozitive? Nu mai trebuie sa asteptati la nesfarsit toate fotografiile sau documentele de care aveti nevoie pentru a ajunge la destinatie. Interfata imbunatatita USB 3.1 este de pana la 20 de ori mai rapida decat USB 2.0. Asta inseamna ca acum puteti transfera fisiere la viteze de pana la 10 Gbps.

Solutii optime
Optati pentru calitate superioara. Adaptorul are o carcasa robusta din aliaj de aluminiu, care este rezistenta la deteriorare, uzura si oxidare. De asemenea, se distinge prin disiparea rapida si eficienta a caldurii. In plus, dispozitivul are un cip avansat incorporat care este responsabil pentru functionarea sa lina si pentru transferul rapid si stabil.

Usor si compact
Adaptorul este extrem de usor, compact si portabil. Cantareste doar 5,9g si dimensiunile sale sunt 14x22x8mm. Il puteti avea oricand la indemana- il puteti pune cu usurinta in rucsac, geanta, buzunar sau chiar portofel.

Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs