Hub ANKER USB-C 4-in-1, 4x USB-C, 10Gbps, 100W Max PD-in, Negru

Hub ANKER USB-C 4-in-1, 4x USB-C, 10Gbps, 100W Max PD-in, Negru View larger

WhatsApp Share

Hub-ul Anker USB-C 4-in-1 este dotat cu 4 port-uri USB-C cu viteze de transfer de 10 Gbps. Alimentati-va dispozitivele, bucurati-va de continut media 4K clar si transferati fisiere la viteze pe care nu ati crezut ca sunt posibile, totul printr-un singur port USB-C.

A8340GA1
Pret:  

179,00 lei

 In stoc
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Hub ANKER USB-C 4-in-1, 4x USB-C, 10Gbps, 100W Max PD-in, Negru primesti 17 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 17 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 5,10 lei.

Hub ANKER USB-C 4-in-1, 4x USB-C, 10Gbps, 100W Max PD-in, Negru

Hub-ul Anker USB-C 4-in-1 este dotat cu 4 port-uri USB-C cu viteze de transfer de 10 Gbps. Alimentati-va dispozitivele, bucurati-va de continut media 4K clar si transferati fisiere la viteze pe care nu ati crezut ca sunt posibile, totul printr-un singur port USB-C.

Transferati fisiere ultra-rapid
Alimentati-va dispozitivele, bucurati-va de continut media 4K clar si transferati fisiere la viteze pe care nu ati crezut ca sunt posibile, totul printr-un singur port USB-C. Nota: Oglindirea ecranului 4K@60Hz este disponibila numai prin primul port USB-C. Verificati compatibilitatea dispozitivului pentru vizionare de inalta definitie.

Conectati, incarcati si vizionati
Conectivitate la nivel superior cu intrarea de 100 W pentru incarcare rapida si bucurati-va de un afisaj uimitor 4K@60Hz pentru o experienta de vizionare suprema.

Transferati datele in Hyperdrive
Avansati cu transferuri de date de 10 Gbps — de 20 ori mai rapid decat USB 2.0. Mutati fisiere mari in cateva secunde, nu in minute.

Alegeti compact, alegeti verde
Cu design ultra-compact si un exterior realizat din materiale reciclate post-consum de 75%, este alegerea dumneavoastra ecologica pentru reducerea amprentei de carbon la jumatate.

Deblocati intregul potential
Bucurati-va de videoclipuri clare 4K@60Hz, incarcare rapida PD-IN de 100 W si viteze ultrarapide de transfer de date de 10 Gbps, toate gazduite intr-o carcasa exterioara realizata din materiale reciclate post-consum de 75%.

Cheia unui birou curat
Conectati-va, incarcati si gestionati-va dispozitivele cu o singura solutie eleganta si revendicati-va spatiul de lucru.

Hub Anker USB-C 4-in-1

Brand: Anker  
Brand compatibil: Universal  
Compatibilitate: Universal   USB-C  
Conectivitate: USB-C  
Continut pachet: Hub Anker USB-C, ghid de bun venit  
Culoare: Negru  
Dimensiuni: 84 x 46 x 13.9 mm  
Garanție: 24 luni  
Greutate produs: 99.7 g  
Intrare: 4x USB-C  
Porturi: 4  
Tip: Data hub  
Tip conector 1: USB-C  
Tip conector 2: USB-C  

 

Note si compatibilitate:

1. Nu sunt necesare drivere sau software pentru functionare.

2. Incarcatorul si cablul nu sunt incluse.

3. Daca intampinati oglindirea intermitenta a ecranului, imaginea intarziata, palpairea ecranului sau absenta afisajului, va rugam sa reconectati laptopul si sa reporniti monitorul. Adesea, o scurta perioada de asteptare stabilizeaza conexiunea.

4. Daca conectarea unui telefon, cum ar fi Huawei P60 Pro, la un monitor declanseaza o notificare de eroare de cablu, pur si simplu confirmati solicitarea de a relua functionarea normala.

5. Daca intampinati probleme cu afisajul care nu umple ecranul cand comutati porturile de conexiune, ajustarea modului de afisare pentru oglindire sau extindere rezolva de obicei problema.

6. Este recomandabil sa nu conectati dispozitive mobile precum smartphone-uri sau iPad-uri la portul USB-C cu functionalitate completa de pe hub. Dispozitivele precum Acer Chromebook Spin 311 pot experimenta incarcare inversa din cauza caracteristicilor hardware specifice.

CuloareNegru
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs