Lampa pentru monitor BASEUS I-Wok 2, LED, Panou tactil, Negru

Lampa pentru monitor BASEUS I-Wok 2, LED, Panou tactil, Negru View larger

WhatsApp Share

Lampa pentru monitor Baseus I-Wok 2 este esentiala pentru un birou bine luminat cu maner si forma rotativa. Pachetul include un cablu USB-C pentru conectarea usoara a lampii, permitand alimentarea de la un computer, asigurand o sursa constanta de lumina.

DGIW000101
Pret:  

190,40 lei

 Stoc limitat
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Lampa pentru monitor BASEUS I-Wok 2, LED, Panou tactil, Negru primesti 19 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 19 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 5,70 lei.

Lampa pentru monitor BASEUS I-Wok 2, LED, Panou tactil, Negru

Lampa pentru monitor Baseus I-Wok 2 este esentiala pentru un birou bine luminat cu maner si forma rotativa. Pachetul include un cablu USB-C pentru conectarea usoara a lampii, permitand alimentarea de la un computer, asigurand o sursa constanta de lumina.

Lampa perfect modelata cu cadru curbat directioneaza fasciculul de lumina la un unghi de 45 de grade, direct pe blatul mesei si obiectele de pe ea, nu pe ecranul computerului.

Iluminare asimetrica a locului de munca
Lampa perfect modelata cu cadru curbat directioneaza fasciculul de lumina la un unghi de 45 de grade, direct pe blatul mesei si obiectele de pe ea, nu pe ecranul computerului. Acest lucru protejeaza impotriva reflexiilor neplacute pentru ochi.

Iluminare care reflecta perfect culorile reale
Lampa Baseus reproduce foarte bine culorile luminii naturale. CRI este un indicator care determina modul in care lumina afecteaza perceptia culorilor. Punctul de referinta este lumina soarelui in varful scalei cu un factor de 100. Lampa Baseus a reusit sa atinga nivelul Ra95, ceea ce permite o reproducere foarte fidela a culorilor din mediu.

Reglarea precisa a luminozitatii si a temperaturii luminii
Reglarea continua a luminozitatii si a culorii in intervalul de la 2700K la 6500K. Aceasta este o solutie perfecta care va permite sa schimbati liber si fara probleme setarile, spre deosebire de alte lampi, unde reglarea este „in trepte”. Lampa isi aminteste ultimele setari ale utilizatorului si le restabileste automat cand este repornita.

Asamblare usoara pe care oricine se poate descurca
Montarea lampii pe carcasa laptopului dureaza doar o secunda si nu necesita unelte. Doar puneti-l pe clema si strangeti cadrul superior al ecranului (cu o grosime de 5 pana la 40 mm) - gata.

Utilizati acasa si la serviciu
Lampa este ideala pentru utilizare la serviciu si acasa. Utilizati computerul asa cum doriti si oricand doriti, fara a va expune ochii la oboseala si durere.

Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs