Statie meteo 5 in 1 BRESSER WSC Wi-Fi, termometru, higrometru, barometru, anemometru, pluviometru

Statie meteo 5 in 1 BRESSER WSC Wi-Fi, termometru, higrometru, barometru, anemometru, pluviometru View larger

WhatsApp Share

Statia meteo Bresser WSC Wi-Fi cu senzor 5-in-1 este solutia perfecta pentru a urmari conditiile meteo locale. Statia de baza compacta vine cu un ecran color elegant de 14.5cm (5.7”). Odata ce ai conectat senzorul wireless, statia afiseaza masuratori precise pentru temperatura, umiditate, viteza si directia vantului, precum si cantitatea de precipitatii.

7003350
Pret:  

950,94 lei

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 24 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Statie meteo 5 in 1 BRESSER WSC Wi-Fi, termometru, higrometru, barometru, anemometru, pluviometru primesti 95 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 95 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 28,50 lei.

Statie meteo 5 in 1 BRESSER WSC Wi-Fi, termometru, higrometru, barometru, anemometru, pluviometru

Designul eco-friendly prelungeste durata de viata a bateriei datorita panoului solar integrat in senzorul exterior. Bateriile nu sunt incluse in pachet!

Bresser WSC Wi-Fi este foarte usor de configurat, cu aplicatia WSLink. Daca doresti sa partajezi datele meteo si sa le accesezi de la distanta, poti conecta statia la o platforma meteo: aplicatia WSLink are linkuri catre furnizori populari precum Weather Underground si Weathercloud. De asemenea, poti adauga manual o platforma suplimentara – cum ar fi portalul in limba germana AWEKAS. Aplicatia iti permite sa te conectezi rapid si usor la serverul meteo preferat.

Statia de baza afiseaza si alte masuratori. Daca te intrebi daca sa porti o jacheta de ploaie sau un tricou, uita-te la prognoza meteo si la temperatura resimtita, calculata pe baza vitezei vantului, temperaturii si umiditatii. Daca vrei sa stii cat de puternic bate vantul, statia meteo Wi-Fi poate calcula rafalele si viteza medie a vantului, precum si viteza curenta a vantului pe scara Beaufort. De asemenea, afiseaza presiunea atmosferica precisa, precum si un indicator de tendinta care poate fi utilizat pentru a trage concluzii despre cele mai recente evolutii meteorologice.

Aceasta statie meteo te poate ajuta sa mentii un climat interior optim. Senzorul termo-higro integrat in statia de baza masoara temperatura si umiditatea interioara si afiseaza tendinta recenta. Daca nu esti sigur cand sa ventilezi camera, alarma de temperatura si umiditate ridicata/scazuta pentru interior/exterior te poate ajuta sa previi mucegaiul si aerul excesiv de uscat. Statie meteo te poate alerta si in cazul detectarii unor viteze mari ale vantului, ploi abundente si scaderi bruste de presiune atmosferica. Si datorita memoriei maxime/minime, poti urmari schimbarile vremii pe o perioada extinsa. In plus, ecranul afiseaza ora, data, ziua saptamanii si faza lunii. Statia are, de asemenea, functie de alarma desteptatoare cu functie de amanare.

Statie meteo 5 in 1 Bresser WSC Wi-Fi - specificatii tehnice:

Statie de baza

Afisare temperatura: °C, °F
Afisare umiditate: %
Viteza si directie vant
Presiune atmosferica
Cantitate precipitatii
Indice Beaufort
Prognoza meteo
Fazele lunii
Alarma cu functie de amanare
Avertizare temperaturi exteme, vant puternic, preisune atmosferica scazuta, precipitatii abundente
Lumina de fundal
Montare: pe birou sau perete
Diagonala ecran: 14.7 cm
Alimentare: adaptor AC, 1x CR2032
Material: plastic
Dimensiuni statie de baza: 190 x 113 x 20 mm
Greutate statie de baza: 297 g
Aplicatie compatibila: WSLink.

Senzor 7 in 1

Masurare temperatura exterioara
Masurare umiditate exterioara
Viteza si directie vant
Presiune atmosferica
Cantitate precipitatii
Frecventa de transmitere: 868 MHz
Distanta de transmitere: pana la 150 m
Alimentare: panou solar / 3x AA
Culoare: alb
Dimensiuni: 390 x 217 x 165 mm
Greutate: 606 g.

Pachetul contine:

  • Statie de baza
  • Senzor 5 in 1
  • Adaptor AC.
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs