Statie meteo 7 in 1 BRESSER Profi-WSC Wi-Fi, indice UV, intensitate lumina

Statie meteo 7 in 1 BRESSER Profi-WSC Wi-Fi, indice UV, intensitate lumina View larger

WhatsApp Share

Avand un design discret si elegant si un afisaj color mare de 14,5 cm (5,7"), statia meteo Wi-Fi Bresser Profi-WSC cu senzor 7-in-1 se integreaza perfect in orice casa. Pasionatii de vreme vor gasi o multime de date de explorat: senzorul wireless masoara temperatura locala exterioara, umiditatea, viteza vantului, directia vantului, precipitatiile, nivelul UV si intensitatea luminii.

7003360
Pret:  

1 099,47 lei

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 24 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Statie meteo 7 in 1 BRESSER Profi-WSC Wi-Fi, indice UV, intensitate lumina primesti 109 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 109 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 32,70 lei.

Statie meteo 7 in 1 BRESSER Profi-WSC Wi-Fi, indice UV, intensitate lumina

Senzorul de exterior este echipat cu un panou solar pentru a prelungi durata de viata a bateriei.

Aplicatia WSLink simplifica configurarea statiei meteo Wi-Fi, astfel incat sa poti accesa masuratorile meteo locale cat mai repede posibil. Daca vrei sa impartasesti masuratorile meteo online si sa le accesezide la distanta, statia meteo poate fi conectata la platforme meteo compatibile. Portalurile populare Weather Underground si Weathercloud pot fi adaugate direct din aplicatia WSLink. Se poate adauga si un furnizor suplimentar, cum ar fi portalul in limba germana AWEKAS.

Pe langa afisarea masuratorilor de la senzorul exterior, statia de baza are si o serie de alte functii utile pentru a tine evidenta vremii. Acestea includ prognoza meteo si temperatura resimtita, astfel ca vei sti mereu cu ce sa te imbraci cand vrei sa pleci de acasa. Daca vrei sa stii cat de puternic bate vantul, vei gasi date despre rafale, viteza medie a vantului si viteza actuala a vantului pe scara Beaufort. Statia de baza afiseaza si presiunea atmosferica actuala, precum si un indicator de tendinta care poate fi folosit pentru a trage concluzii despre cele mai recente evolutii meteorologice.

Temperatura interioara si umiditatea sunt, de asemenea, importante pentru bunastarea noastra. Statia de baza vine cu un senzor higro-termo incorporat si un indicator de tendinta care te avertizeaza cu privire la schimbarile climatului interior. Nu esti sigur cand sa deschizi fereastra? Alarma pentru temperatura si umiditate interioara/exterioara te poate ajuta sa previ mucegaiul si aerul excesiv de uscat. Statia meteo te poate avertiza si atunci cand detecteaza viteze mari ale vantului, ploi abundente si scaderi bruste ale presiunii aerului. Daca esti pasionat de meteorologie, probabil ca esti dornic sa fii la curent cu ultimele tendinte meteo. Memorarea datelor min/max te va ajuta sa faci asta.

Bresser Profi-WSC afiseaza si ora, data, ziua saptamanii si faza lunii. Si datorita alarmei incorporate cu functie de amanare, nu va trebui sa iti faci griji ca te vei trezi tarziu.

Statie meteo 7 in 1 BRESSER Profi-WSC Wi-Fi - specificatii tehnice:

Statie de baza

Afisare temperatura: °C, °F
Afisare umiditate: %
Afisare intensitate lumina: Klux
Indice UV, nivel expunere, protectia recomandata
Viteza si directie vant
Presiune atmosferica
Cantitate precipitatii
Indice Beaufort
Prognoza meteo
Temperatura resimtita
Fazele lunii
Alarma cu functie de amanare
Avertizare temperaturi exteme, vant puternic, preisune atmosferica scazuta, precipitatii abundente
Lumina de fundal
Montare: pe birou sau perete
Diagonala ecran: 14.7 cm
Alimentare: adaptor AC / CR2032
Material: plastic
Dimensiuni statie de baza: 190 x 113 x 20 mm
Greutate statie de baza: 296 g.

Senzor 7 in 1

Masurare temperatura exterioara
Masurare umiditate exterioara
Masurare intensitate lumina
Indice UV
Viteza si directie vant
Presiune atmosferica
Cantitate precipitatii
Frecventa de transmitere: 868 MHz
Distanta de transmitere: pana la 150 m
Montare: pe suprafete plane sau stalp cu diametrul 25-33 mm
Alimentare: panou solar / 3x AA
Culoare: alb
Dimensiuni: 390 x 217 x 165 mm
Greutate: 612 g.

Pachetul contine:

  • Statie de baza
  • Senzor 7 in 1
  • Adaptor AC.
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs