Lanseta BENZAR CONCOURSE LIGHT FEEDER 3.00m, 10-40g, 2 tronsoane, 3 varfuri

Lanseta BENZAR CONCOURSE LIGHT FEEDER 3,00M View larger

WhatsApp Share

Proiectul Concourse Light Feeder, initiat de Benzar Zsolt, isi propune sa lanseze pe piata o lanseta de pescuit care sa devina un standard de referinta pentru pescarii pasionati de pescuitul la feeder. Aceasta lanseta se remarca printr-un blank unic, care ofera o rezerva de putere impresionanta in timpul drillului, facand fata cu brio celor mai mari forte de tensiune.

16700300
Pret:  

490,00 lei

 In stoc
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 12 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Lanseta BENZAR CONCOURSE LIGHT FEEDER 3.00m, 10-40g, 2 tronsoane, 3 varfuri primesti 49 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 49 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 14,70 lei.

Lanseta BENZAR CONCOURSE LIGHT FEEDER 3.00m, 10-40g, 2 tronsoane, 3 varfuri

Greutatea redusa a lansetei asigura confortul utilizatorului, prevenind oboseala mainii indiferent de lungimea lansetei alese din gama.

Aceasta performanta se datoreaza constructiei din carbon a blankului si a manerului realizat din materiale de calitate, cum ar fi Eva si pluta (Cork). Inelele ceramice sunt special proiectate pentru a rezista la tensiuni mari, iar mandrina puternica si ergonomica contribuie la o experienta de pescuit optima. Astfel, Concourse Light Feeder reuseste sa imbine puterea, durabilitatea si confortul intr-un singur produs, devenind astfel o alegere excelenta pentru orice pescar dedicat.

Cele trei modele disponibile in gama au capacitate de lansare diferita, in functie lungimea proprie a fiecarui model: 

  • Modelul 3m - gandit pentru lanseuri de pana la 25m
  • Modelul 3.30m - gandit pentru distante de pana la 35 de metri
  • Modelul de 3.60m - conceput pentru distante de pana la 45m

Dotarea cu inele Sea Guide Premium este una de exceptie si confirma calitatea blankului si faptul ca acest model este conceput pentru acei pasionati care aleg performanta. Lanseta se livreaza cu trei varfuri de rezerva de puteri diferite in tub de protectie rigid, transparent. 

Lanseta BENZAR CONCOURSE LIGHT FEEDER specificatii tehnice:

  • Putere incadrare: 10-40g
  • Varfuri de rezerva: 3 (Puteri 0.5oz. 0.75oz si 1oz)
  • Husa de protectie captusita
  • Inele utilizate: Sea Guide Premium
  • Material Pastile Inele: SiC
  • Tehnica de aplicatie: Feeder Clasic
  • Design & Concept: Benzar Zsolt
LungimeNumar elementeGreutate lansareLungime TransportGreutate
3 m2+310-40 g160 cm162 g
Lungime3,00 m
Putere de aruncare10-40 g
Numar segmente2 segmente
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs