Downrigger electric cu conectare Blutooth Humminbird Optimum Cannon

Optimum elektr. Downrigger m. Bluetooth View larger


WhatsApp Share

Profitați de puterea downrigger-ului Optimum™: cel mai bun downrigger electric din industrie pentru pescuitul în apă dulce și în larg controlat la adâncime. Acest sistem inteligent, conectat, vă oferă acces la date critice de trolling, păstrându-vă în același timp controlul total.

597926
Pret:  

10 078,53 lei

-2 066,47 lei

PRP: 12 145,00 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 12 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

    Downrigger electric cu conectare Blutooth Humminbird Optimum Cannon

     Conectați-vă fără fir downriggerul Optimum cu detectorul de pești Humminbird® folosind One-Boat Network® și veți ști întotdeauna unde sunt peștii și unde este momeala dumneavoastră. Indiferent unde te afli pe barca ta. Descoperiți ce face ca Optimum să fie cel mai bun downrigger electric pentru bărci mai mari și mai mici și aflați cum vă poate ține la curent pe lac și în timpul expedițiilor de pescuit în apă adâncă. Începeți acum prin a vă scufunda în interfața sa intuitivă, de nivelul următor.

    Fiecare downrigger Optimum are un ecran LCD color de 3,5” care vă oferă toate datele de trolling de la downrigger chiar la îndemână. Conectați-vă fără fir downriggerul Optimum cu dispozitivul dvs. de căutare de pești Humminbird® pentru a vedea toate datele dvs. de trolling direct de la unitatea dvs. Humminbird, astfel încât să nu ratați niciodată nimic. Vezi unde sunt peștii, știi unde este momeala ta, prinde următorul tău pește trofeu. Urmăriți videoclipul nostru „Downriggers and the One-Boat Network®” pentru a afla mai multe despre cum funcționează.

    Adâncimi prestabilite

    Salvati până la cinci adâncimi prestabilite în downrigger, astfel încât să puteți pune rapid momeala înapoi în zona de lovire.

    Optimum își va aminti, de asemenea, adâncimea ultimei capturi după o comandă Auto Up.

    Viteze reglabile

    Profită de cinci viteze reglabile de recuperare și implementare pentru a se potrivi oricărei situații de pescuit.

    Auto Up

    Cu o singură apăsare de buton, recuperați instantaneu toate greutățile deodată sau pe rând.

    Waterline Zero & Short Stop

    Opriți-vă automat greutatea la o distanță stabilită sub linia de plutire sau atunci când greutatea dvs. rupe linia de plutire la preluare, astfel încât greutățile balansate să nu vă deterioreze brațul sau barca.

    Garanție limitată pe viață Downriggerele Cannon Optimum sunt susținute de o garanție limitată pe viață.

    FACE PERECHEREA OPTIMĂ CU HUMMINBIRD

    Aflați cum să împerecheați dispozitivul dvs. Cannon Optimum Downrigger cu un Humminbird HELIX® pentru a accesa comenzile și funcțiile downrigger-ului din fish finder.

    Integrare fără fir - Se integrează complet cu Fish Hawk Electronics, aplicația mobilă Cannon și până la patru dispozitive de downrigger Optimum fără fir. Rețeaua wireless permite funcții precum Auto Up all, cu o singură apăsare a unui buton pentru a recupera instantaneu toate greutățile deodată sau pe rând.
    
        Ecran LCD color - Ecran LCD de 3,5" cu vizualizări personalizabile, date sonar, preferințele utilizatorului și setări pentru modul zi și noapte.
    
        Controale de precizie - Stochează până la 5 adâncimi presetate și își amintește adâncimea ultimei capturi. Deplasați greutatea în sus și în jos la intervale prestabilite cu Depth Cycle sau utilizați Bottom Tracking pentru a menține automat momeala la distanța prestabilită de fund.
    
        One-Boat Network™ - Integrare wireless completă cu detectoare de pești Humminbird® selectate pentru control deplin și date critice de trolling.
    
        Waterline Zero - Protejați-vă barca de greutățile oscilante. Downriggerul dumneavoastră vă va menține automat greutatea la o distanță stabilită sub linia de plutire.
    
        Control cu ​​ioni pozitivi (PIC) - electronicele bărcii dvs. creează un câmp de energie negativă care respinge peștii în apă. Controlul ionilor pozitivi neutralizează câmpul de energie negativă, astfel încât peștii se vor lipi mai aproape de linia ta.
    
        Ajustări de viteză - Cinci (5) viteze reglabile de preluare și desfășurare cu o rată de recuperare a greutății de până la 250 de picioare pe minut.
    
        Braț telescopic din oțel inoxidabil - se extinde de la 24" la 53".
    
        Bobină compozită - Vine pre-bobinat cu 400 de picioare de 150 lb de cablu din oțel inoxidabil.
    
        Suport de tijă cu două axe - Include două (2) suporturi de tijă de montare pe spate.
    
        Placă laterală detașabilă - Accesați cu ușurință bobina pentru a comuta liniile, a remedia problemele și a face ajustări.
    
        Include - bază de montare universală, bază pivotantă cu profil scăzut, terminator de linie, două (2) declanșări Uni-line și maner manual.

     

    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs