Dispozitiv cu ultrasunete anti-capuse, pentru caini, TICKLESS

Dispozitiv cu ultrasunete anti-capuse, pentru caini, TICKLESS View larger


WhatsApp Share

Prietenos cu mediul, nu conține substanțe chimice sau mirosuri neplăcute și ține la distanță căpușele și puricii. Este perfect pentru câini, pisici sau alte animale blănoase.

A.TIKK.451041
Pret:  

81,16 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 12 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Dispozitiv cu ultrasunete anti-capuse, pentru caini, TICKLESS primesti 8 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 8 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 2,40 lei.

    Dispozitiv cu ultrasunete anti-capuse, pentru caini, TICKLESS

    INFORMATII SUPLIMENTARE
    TICKLESS Pet ține la distanță paraziții fără a folosi produse chimice toxice. Prin prinderea micului dispozitiv ușor de folosit la zgarda animalelor de companie, acesta ține la distanță atât căpușele cât și puricii până la 9-12 luni de la activare, iar câinele sau pisica ta se poate bucura de natură în libertate.

    Dispozitivul emite impulsuri cu ultrasunete ce sunt imperceptibile pentru oameni sau animale de companie, dar afectează abilitatea paraziților de a se orienta, ținându-i în acest fel departe de blana și pielea animalelor. Raza de acțiune este de aproximativ 1,5 metri. Acest dispozitiv este destinat în primul rând în scopul de a preveni. Prietenos cu mediul, nu conține substanțe chimice sau mirosuri neplăcute și poate fi folosit în siguranță chiar și pentru animale foarte tinere, în vârstă, bolnave sau gestante.

    INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE
    Atașați dispozitivul la zgarda animalului de companie și înlăturați siguranța pentru a-l activa. 4 semnale luminoase de culoare roșie vor indica faptul că dispozitivul este pornit. Îi puteți verifica starea de funcționare în orice moment prin apăsarea butonului o singură dată, iar LED-ul va emite semnalele luminoase de confirmare. Chiar dacă nu este impermeabil, produsul este foarte rezistent la umezeală (IP13). Dacă dispozitivul se udă, trebuie uscat cât mai rapid pentru a evita daunele provocate de apă. Dispozitivul poate ține la distanță paraziții pe o perioadă de până la 9-12 luni după activare.

    ATENȚIE
    Pentru a asigura o eficacitate maximă, dispozitivul trebuie să rămână fixat permanent la zgardă și în apropiere de animalul de companie. În cazul în care acasă îi îndepărtați zgarda animalului, se recomandă folosirea dispozitivelor TICKLESS Home. Eficacitatea depinde de condiția blănii animalului, dar și de numărul de paraziți prezenți în zonă. Nu este adecvat pentru îndepărtarea căpușelor sau puricilor de pe animalele care au fost deja infectate. Pentru a asigura cea mai bună protecție posibilă, se recomandă să luați și alte măsuri de precauție (spălarea blănii cu șampon, măsuri pentru reducerea populațiilor de purici și căpușe din mediul înconjurător). În unele cazuri, în zonele suprapopulate de paraziți, este posibil ca căpușele să se atașeze de animal, chiar dacă acesta poartă dispozitivul. În acest caz, îndepărtați căpușa în mod obișnuit, cât mai repede posibil.

    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs